Lækre fyldte kyllingebryster, – saftige og fulde af smag, og drøn nemme at lave.
Fyldt kyllingefilet med pesto, spinat, soltørrede tomater og mozzarella, – en drøn lækker kombination der giver masser af smag til det neutrale kyllingekød, og som holder kyllingen saftig og lækker.
Det er virkelig nemt at lave fyldte kyllingebryster, – og det kan serveres med alt fra pasta, ris og kogte kartofler, – til en god pastasalat, bulgursalat, knuste kartofler eller lignende.
Fyldt kyllingebryst med pesto, soltørrede tomater og mozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 100 g soltørrede tomater
- 2 håndfulde spinat
- 4 spsk pesto – klik her for min opskrift
- 1-2 friske mozzarella, skåret i skiver
- Salt og peber
- Olie (gerne fra de soltørrede tomater)
Sådan gør du
- Rens og krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
- Varm en smule olie op på en pande, og steg lyn hurtigt kyllingebrysterne af på begge sider. De skal kun lige brune, ikke tilberede.*Du kan godt springe dette step over, – personligt synes jeg selv at kyllingen får mere smag, ved lige at brune dem af først.
- Tag kyllinge brysterne af panden, læg dem på et spækbræt, og læg et dybt snit i hver, – så de får en dyb lomme til fyldet.
- Smør indersiden med pesto, og læg spinat, soltørrede tomater og mozzarellaen ind i lommerne, – skub det godt ind.De skal ikke kunne lukkes, – så fyld dem godt op, jo mere jo bedre.
- Læg dem tilbage i panden (hvis den kan gå i ovnen), eller i et ovnfast fad smurt med lidt olie, – og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 25-30 minutter – alt efter størrelsen på kyllingebrysterne.
- Når de kommer ud af ovnen, kan du, hvis du ønsker det, drysse dem med lidt finthakket persille, – eller en form for krydderimix. Jeg har en super lækker mix fra Frankrig med persille, hvidløg og skalotteløg – den passer perfekt til.
Virkelig gode og god smag
Hvad kan tilføje som tilbehør
Hejsa
Jeg ville servere med f.eks. stegte kartofler og en grov salat, sammen med en pastasalat eller lignende.
Kh Dianna
De smagte virkelig godt og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver dem
Hej Lisbet
Det er jeg virkelig glad for at høre – tusind tak fordi du skrier det 🙂
Kh Dianna