
Lækre fyldte kyllingebryster, – saftige og fulde af smag, og drøn nemme at lave.
Fyldt kyllingefilet med pesto, spinat, soltørrede tomater og mozzarella, – en drøn lækker kombination der giver masser af smag til det neutrale kyllingekød, og som holder kyllingen saftig og lækker.
Det er virkelig nemt at lave fyldte kyllingebryster, – og det kan serveres med alt fra pasta, ris og kogte kartofler, – til en god pastasalat, bulgursalat, knuste kartofler eller lignende.

Fyldt kyllingebryst med pesto, soltørrede tomater og mozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 100 g soltørrede tomater
- 2 håndfulde spinat
- 4 spsk pesto – klik her for min opskrift
- 1-2 friske mozzarella, skåret i skiver
- Salt og peber
- Olie (gerne fra de soltørrede tomater)
Sådan gør du
- Rens og krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
- Varm en smule olie op på en pande, og steg lyn hurtigt kyllingebrysterne af på begge sider. De skal kun lige brune, ikke tilberede.*Du kan godt springe dette step over, – personligt synes jeg selv at kyllingen får mere smag, ved lige at brune dem af først.
- Tag kyllinge brysterne af panden, læg dem på et spækbræt, og læg et dybt snit i hver, – så de får en dyb lomme til fyldet.
- Smør indersiden med pesto, og læg spinat, soltørrede tomater og mozzarellaen ind i lommerne, – skub det godt ind.De skal ikke kunne lukkes, – så fyld dem godt op, jo mere jo bedre.
- Læg dem tilbage i panden (hvis den kan gå i ovnen), eller i et ovnfast fad smurt med lidt olie, – og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 25-30 minutter – alt efter størrelsen på kyllingebrysterne.
- Når de kommer ud af ovnen, kan du, hvis du ønsker det, drysse dem med lidt finthakket persille, – eller en form for krydderimix. Jeg har en super lækker mix fra Frankrig med persille, hvidløg og skalotteløg – den passer perfekt til.

Virkelig gode og god smag