Lækre saftige frikadellesandwich med sprød kål og hjemmesyltede agurker, – mums.
Hvem husker ikke sådan en klassisk frikadellesandwich fra skolen, – åhh jeg elskede det. Og det er altså stadig noget af det bedste jeg ved, når vi har frikadeller til overs.
De tager ingen tid at bikse sammen, og så er det en fantastisk måde at få brugt de sidste frikadeller i køleskabet.
Frikadellesandwich
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8 frikadeller, – prøv denne opskrift – klik her
- 4 burgerboller, sandwichbrød eller lignende
- 4 håndfulde feldsalat eller anden salatmix
- 1/4 spidskål, fintsnittet – gerne mix af grøn og rød
- Syltede agurker
- Mayonnaise
Sådan gør du
- Varm frikadellerne i ovnen, mikroovnen eller på en pande.
- Varm derefter burgerbollerne.
- Smør over og underboller med mayonnaise, og fordel en god håndfuld spidskål og feldsalat på underbollerne.
- Halver frikadellerne og læg 4 skiver i hver bolle, – top med syltede agurker og slut af med topbollen.
Hvor mange grader og hvor længe giver du dem i ovn? 🙂
Hej Valerina
Jeg varmer dem gerne i mikroovnen, det går hurtigere 🙂
I ovnen ville jeg give dem 160-180 grader til de er gennemvarme, – det kommer an på størrelsen 🙂
Dbh Dianna
Hej
Vil gerne bede om opskriften på frikadelle Sanwich
Hej Tove
Så skal du blot hoppe ind igen, der hvor du skrev besked – der ligger oppskriften 🙂
Kh Dianna