Frikadellesandwich - Opskrift på lækre frikadellesandwich

Frikadellesandwich

Frikadellesandwich
Opskrift på nemme og lækre frikadellesandwich.
Frikadellesandwich - Opskrift på lækre frikadellesandwich

Lækre saftige frikadellesandwich med sprød kål og hjemmesyltede agurker, – mums.
Hvem husker ikke sådan en klassisk frikadellesandwich fra skolen, – åhh jeg elskede det. Og det er altså stadig noget af det bedste jeg ved, når vi har frikadeller til overs.
De tager ingen tid at bikse sammen, og så er det en fantastisk måde at få brugt de sidste frikadeller i køleskabet.

Frikadellesandwich - Opskrift på lækre frikadellesandwich

Frikadellesandwich

Opskrift på nemme og lækre frikadellesandwich.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.96 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sådan gør du

  • Varm frikadellerne i ovnen, mikroovnen eller på en pande.
  • Varm derefter burgerbollerne.
  • Smør over og underboller med mayonnaise, og fordel en god håndfuld spidskål og feldsalat på underbollerne.
  • Halver frikadellerne og læg 4 skiver i hver bolle, – top med syltede agurker og slut af med topbollen.
Frikadellesandwich - Opskrift på lækre frikadellesandwich
Frikadellesandwich – Opskrift på lækre frikadellesandwich
Frikadellesandwich - Opskrift på lækre frikadellesandwich
Frikadellesandwich – Opskrift på lækre frikadellesandwich

Kommentarer

  1. valerina

    Hvor mange grader og hvor længe giver du dem i ovn? 🙂

    • Hej Valerina

      Jeg varmer dem gerne i mikroovnen, det går hurtigere 🙂
      I ovnen ville jeg give dem 160-180 grader til de er gennemvarme, – det kommer an på størrelsen 🙂

      Dbh Dianna

  2. Pølse

    Hej

  3. Vil gerne bede om opskriften på frikadelle Sanwich

4.96 from 21 votes (21 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)