Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger

Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce

Fiskeburger med panko panko hvid fisk, sprøde salater og rigelige mængder hjemmelavet tatarsauce, mums.
En total overset form for burger, – for det smager vanvittig godt.

Fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på den lækreste fiskeburger med hjemmelavet tatarsauce

Ingredienser

  • Fisken
  • 4 stykker hvid fisk, - vælg sæsonens fisk
  • 2 æg, sammenpisket
  • 4 dl panko rasp
  • 4 spsk hvedemel
  • 1 l rapsolie
  • Tatarsauce
  • 1 dl god mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 3 spsk syltede agurker, grofthakket
  • 1 spsk kapers, hakket
  • 1 bdt dild, finthakket
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og peber
  • Derudover
  • Sprøde salater
  • 4 burgerboller, - prøv vores super lækre opskrift på hjemmelavede brioche burgerboller

Fremgangsmåde

1

Tatarsauce Rør creme fraiche sammen med mayonnaisen og tilsæt skalotteløg, kapers, syltede agurker og dild.

2

Smag dressingen til med salt og peber og stil på køl til den skal bruges.

3

Fisken Hæld olien i en gryden og varm den op til ca. 170 grader.

4

Rens og skyl fisken, og dup stykkerne tørre med lidt køkkenrulle.

5

Vend fiskestykkerne i mel, derefter sammenpisket æg og så i panko rasp.

6

Fritter stykkerne til de er gyldne og sprøde og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.

7

Lun imellemtiden burgerbollerne i ovnen.

8

Saml din burger med tatarsauce, salater og det panerede stykke fisk og server straks.

Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger
Fiskeburger med tatarsauce – Opskrift på hjemmelavet fiskeburger
Fiskeburger med tatarsauce - Opskrift på hjemmelavet fiskeburger
Fiskeburger med tatarsauce – Opskrift på hjemmelavet fiskeburger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*