Cremet pistacieis uden ismaskine - Pistacieis med kondenseret mælk

Cremet pistacieis med chokolade

Cremet pistacieis med chokolade
Opskrift på nem pistacieis uden ismaskine, - lavet med kondenseret mælk og chokolade.
Cremet pistacieis uden ismaskine - Pistacieis med kondenseret mælk

Verdens nemmeste pistacieis, lavet uden ismaskine, – og med ganske få ingredienser.
Isen er lavet med kondenseret mælk og piskefløde, der er derfor ikke behov for at legere ismassen, ligesom der heller ikke er behov for en ismaskine.
Derfor kan denne is bikses sammen på noget der minder om 10 minutter, – og den smager fantastisk.
Jeg har brugt ekstra grønne pistacienødder i denne is og en god mørk chokolade, – og smagt ismassen til med citron og salt, – super lækker og et kæmpe hit hos hele familien.
Med denne fremgangsmåde kan alle altså være med, – uden at skulle bruge en formue på maskiner.

Cremet pistacieis uden ismaskine - Pistacieis med kondenseret mælk

Cremet pistacieis med chokolade

Opskrift på nem pistacieis uden ismaskine, – lavet med kondenseret mælk og chokolade.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.55 fra 20 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 4 timer
Ændre antal8 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1/2 l piskefløde
  • 400 g kondenseret mælk
  • 125 g usaltede pistacienødder (vægt uden skal) – gerne de ekstra grønne
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 spsk citronsaft, friskpresset
  • 1 godt nip salt

Sådan gør du

  • Blend pistacienødderne til en min mel og læg dem til side.
  • Blend eller fint hak chokoladen, og læg også denne til side sammen med pistacienødderne.
  • Hæld den kondenserede mælk i en skål og rør pistacienødder og chokolade ud her. Tilsæt et godt nip salt og citronsaften og vend det rundt.
  • Piske fløden til en blød flødeskum, – endelig ikke for stiv, og vend flødeskummen i ovenstående masse af et par omgange.
  • Smag ismassen til, – måske du ønsker en smule mere syre eller salt.
  • Hæld ismassen i en lufttæt beholder og sæt den i fryseren i ca. 4 timer.
Cremet pistacieis uden ismaskine - Pistacieis med kondenseret mælk
Cremet pistacieis uden ismaskine – Pistacieis med kondenseret mælk
Cremet pistacieis uden ismaskine - Pistacieis med kondenseret mælk
Cremet pistacieis uden ismaskine – Pistacieis med kondenseret mælk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)