Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Cremet pistacieis med chokolade
Opskrift på nem pistacieis uden ismaskine, - lavet med kondenseret mælk og chokolade.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk, Italiensk
Samlet tid
4
timer
timer
Servings
8
personer
Ingredienser
1/2
l
piskefløde
400
g
kondenseret mælk
125
g
usaltede pistacienødder (vægt uden skal)
- gerne de ekstra grønne
100
g
mørk chokolade
1
spsk
citronsaft, friskpresset
1
godt nip
salt
Sådan gør du
Blend pistacienødderne til en min mel og læg dem til side.
Blend eller fint hak chokoladen, og læg også denne til side sammen med pistacienødderne.
Hæld den kondenserede mælk i en skål og rør pistacienødder og chokolade ud her. Tilsæt et godt nip salt og citronsaften og vend det rundt.
Piske fløden til en blød flødeskum, - endelig ikke for stiv, og vend flødeskummen i ovenstående masse af et par omgange.
Smag ismassen til, - måske du ønsker en smule mere syre eller salt.
Hæld ismassen i en lufttæt beholder og sæt den i fryseren i ca. 4 timer.
Video