Cremet karrysuppe med rejer - Opskrift på karrysuppe

Cremet karrysuppe med rejer

Cremet karrysuppe med rejer
Opskrift på lækker cremet karrysuppe med rejer
Cremet karrysuppe med rejer - Opskrift på karrysuppe

Cremet karrysuppe med rejer, – en dejlig varm og velsmagende efterårsret. Top den med hakket persille, forårsløg og lidt creme fraiche, det går super godt sammen.
Vi laver suppen i vores thermomixer, som vi bruger rigtig meget bl.a. til supper, men retten kan nemt laves i en gryde og derefter blendes glat med en stavblender.

Cremet karrysuppe med rejer - Opskrift på karrysuppe

Cremet karrysuppe med rejer

Opskrift på lækker cremet karrysuppe med rejer
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Forret, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 8 dl

    hønsebouillon

  • 3,5 dl

    piskefløde

  • 4

    store skalotteløg, grofthakket

  • 4

    gulerødder, skåret i tern

  • 4 fed

    hvidløg, hakket

  • 1

    citron, saften heraf

  • 3 spsk

    karry

  • 1 spsk

    gurkemeje

  • 2 tsk

    salt

  • 2 tsk

    tomatkoncentrat

  • 1/2

    olivenolie

  • Salt og peber

  • 250 g rejer, drænet vægt
  • Lidt creme fraiche og forårsløg til topping

Sådan gør du

  • Varm olien og svits alle grøntsgerne af.
  • Tilsæt karry og gurkemeje og lad dette svitse med et par minutter.
  • Æad til sidst tomatkoncentraten svitse med et minuts tid, og hæld derefter bouillon og fløde på.
  • Lad retten simre til grøntsagerne er møre, ca. 30 min.
  • Blend suppen glat og smag til med rigeligt citron, salt og peber.
  • Top suppen med creme fraiche, rejer og grønt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*