Cremet agurkesalat med feta - Lækkert tilbehør eller appetizer

Cremet agurkesalat med feta

Cremet agurkesalat med feta
Opskrift på sprød og frisk agurkesalat med græsk yoghurt og feta.
Cremet agurkesalat med feta - Lækkert tilbehør eller appetizer

Cremet agurkesalat med feta kombinerer den friske smag af agurk med den cremede og fyldige konsistens af græsk yoghurt og fetaost.
Den sprøde og knasende tekstur i agurkesalaten giver en skøn friskhed, og salaten passer perfekt til sommerens grill, til en helstegt kylling, pandestegte koteletter eller lignende.
Prøv den også til et græsk måltid, – f.eks. græske kødboller med fladbrød, til pitabrød eller i mine lækre græske tacos.
Cremet agurkesalat med feta er også en perfekt appetizer eller snack i sommersolen. Den er læskende, forfriskende, sprød og cremet – en virkelig lækker kombination, og helt perfekt med friske pandestegte fladbrød – klik her for opskrift.

Ønsker du inspiration til flere græsk inspirerede retter, så klik på linket herunder.
Græske opskrifter – klik her.

Cremet agurkesalat med feta - Lækkert tilbehør eller appetizer

Cremet agurkesalat med feta

Opskrift på sprød og frisk agurkesalat med græsk yoghurt og feta.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.74 fra 15 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk, Græsk
Nøgleord: Agurkesalat
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g agurk, gerne tynde
  • 1 lille rødløg
  • 1 fed hvidløg, revet eller presset
  • 200 g græsk yoghurt
  • 75 g feta
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær agurken I store tern og løgene i strimler.
    Salaten skal være chunky og sprød.
  • Bland yoghurt med hviddløg, dijon og citronsaft, og smuldr fetaen heri.
    Smag til med salt og peber.
  • Vend agurk og rødløg i dressingen og rør det godt sammen.
    Lad den gerne trække på køl i 30-60 minutter inden den skal serveres.
  • Inden servering kan du evt. smag til om den skal have mere salt eller peber.
    Top evt. med lidt grønt – jeg har brugt agurkespirer og friskkværnet peber.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Linkede opskrifter

  1. Tonie Brabrand

    5 stars
    Lækker, lækker, lækker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)