Bagte gulerødder - Opskrift på citronbagte gulerødder med feta

Citronbagte gulerødder med timian og feta

Citronbagte gulerødder med timian og feta
Opskrift på bagte gulerødder med en skøn citron/honning marinade med timian og feta crumble.
Bagte gulerødder - Opskrift på citronbagte gulerødder med feta

Super nemt og lækker tilbehør med bagte gulerødder, citron, timian og feta. Perfekt til alle årstider, – og en ret der er nem at gå til og som passer sig selv i ovnen.
Når det er til at få fat i flerfarvede gulerødder kan det varmt anbefales, – det giver et skønt udtryk på tallerkenen.

Bagte gulerødder - Opskrift på citronbagte gulerødder med feta

Citronbagte gulerødder med timian og feta

Opskrift på bagte gulerødder med en skøn citron/honning marinade med timian og feta crumble.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g gulerødder
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk honning
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1/2 tsk tørret timian
  • 100 g feta
  • Salt og peber
  • Bredbladet persille og frisk blød timian til toppen

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og del dem i kvarte på den lange led, hvis størrelsen er til det. Er det nye friske gulerødder er de oftest ret tynde, – her skal de blot være hele eller halveret.
  • Bland olie, citronsaft, honning og timian, – og smag til med salt og peber.
  • Læg gulerødderne i et ovnfast fad, foliefad eller lignende og overhæld dem med marinaden. Vend det hele godt sammen.
  • Bag gulerødderne i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 200 grader, almindelig ovn.
  • Anret gulerødderne på en tallerken, top med grofthakket bredbladet persille, smuldret feta og frisk blød timian.
Bagte gulerødder - Opskrift på citronbagte gulerødder med feta
Bagte gulerødder – Opskrift på citronbagte gulerødder med feta

5 from 6 votes (6 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)