Super nemt og lækker tilbehør med bagte gulerødder, citron, timian og feta. Perfekt til alle årstider, – og en ret der er nem at gå til og som passer sig selv i ovnen.
Når det er til at få fat i flerfarvede gulerødder kan det varmt anbefales, – det giver et skønt udtryk på tallerkenen.

Citronbagte gulerødder med timian og feta
Opskrift på bagte gulerødder med en skøn citron/honning marinade med timian og feta crumble.
Udskriv
Pin
Bedøm opskriften 🙂
Antal: 4 personer
Del via email
Følg Gourministeriet +120.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 500 g gulerødder
- 2 spsk olie
- 1 spsk honning
- 1/2 citron, saften heraf
- 1/2 tsk tørret timian
- 100 g feta
- Salt og peber
- Bredbladet persille og frisk blød timian til toppen
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og del dem i kvarte på den lange led, hvis størrelsen er til det. Er det nye friske gulerødder er de oftest ret tynde, – her skal de blot være hele eller halveret.
- Bland olie, citronsaft, honning og timian, – og smag til med salt og peber.
- Læg gulerødderne i et ovnfast fad, foliefad eller lignende og overhæld dem med marinaden. Vend det hele godt sammen.
- Bag gulerødderne i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 200 grader, almindelig ovn.
- Anret gulerødderne på en tallerken, top med grofthakket bredbladet persille, smuldret feta og frisk blød timian.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

