Opskrift på bagte gulerødder med en skøn citron/honning marinade med timian og feta crumble.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500ggulerødder
2 spsk olie
1spskhonning
1/2citron, saften heraf
1/2 tsktørret timian
100g feta
Salt og peber
Bredbladet persille og frisk blød timian til toppen
Sådan gør du
Skræl gulerødderne og del dem i kvarte på den lange led, hvis størrelsen er til det. Er det nye friske gulerødder er de oftest ret tynde, - her skal de blot være hele eller halveret.
Bland olie, citronsaft, honning og timian, - og smag til med salt og peber.
Læg gulerødderne i et ovnfast fad, foliefad eller lignende og overhæld dem med marinaden. Vend det hele godt sammen.
Bag gulerødderne i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 200 grader, almindelig ovn.
Anret gulerødderne på en tallerken, top med grofthakket bredbladet persille, smuldret feta og frisk blød timian.