Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Cheesy Gordita Crunch tacos – Mexicanske tacos

Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Cheesy Gordita Crunch tacos - Mexicanske tacos
Opskrift på lækre mexicanske tacos med krydret oksekød.
Beregn 2 stk. pr/person.
Samlet tid: 30 minutter
4.80 fra 10 stemmer

Lækre bløde tortillas smeltet sammen med en sprøde taco skaller, – masser af ost, mexicansk krydret oksekød og sprøde salater.
Det her er mexicansk comfort food når det er aller bedst, – nemt, lækkert og bare masser af smag.
Konceptet er, som jeg forstår det, udviklet af Taco Bell, – men jeg tør godt sige, at jeg er ret sikker på, at de her klarer sig noget bedre smagsmæssigt 😉

Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Cheesy Gordita Crunch tacos - Mexicanske tacos

Opskrift på lækre mexicanske tacos med krydret oksekød.
Beregn 2 stk. pr/person.
4.80 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Tortilla tacos

  • 8 små tortillas (14 cm i diameter), - jeg bruger Tortilla corn & wheat small fra Santa Maria
  • 8

    taco skaller

  • 250 g

    revet ost, bland gerne cheddar og mozzarella

Mexicansk oksekøds fyld

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 1

    rød peberfrugt, skåret i små tern

  • 5 skiver

    syltet jalapenos, groft hakket

  • 4 spsk

    tomat koncentrat

  • 4 spsk

    hjemmelavet mexicansk krydderi eller taco krydderi

  • 2 dl

    vand

  • Salt og peber

  • Olie

Derudover

  • 2

    avocadoer, skåret i tern

  • Sprøde salater

  • Creme fraiche

  • Evt. frisk chili, finthakket til toppen

Sådan gør du

Mexicansk oksekøds fyld

  • Varm lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
  • Tilsæt oksekød, krydr med lidt salt og peber og brun det godt af.
  • Tilsæt mexicansk krydderi, peberfrugt og jalapenos og varm med et par minutter.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og varm det igennem et par minutter, inden vandet hældes over. Lad retten små simre i 10-15 minutter, til vandet er kogt ind. Smag til med yderligere salt og peber hvis behov.
  • Lav i mellemtiden dine tortilla tacos.

Tortilla tacos

  • Læg de små bløde tortillas enkeltvist på 2 bageplader beklædt med bagepapir.
  • Drys med revet ost over hele fladen, - det skal agere "lim", så det skal helt ud til kanterne.
  • Sæt dem i ovnen og varm dem ved 180 grader varmluft i ca. 4-5 min., eller til osten er smeltet. De må ikke blive sprøde. Tag bagepladerne ud af ovnen og læg en sprød taco på midten af hver tortilla.
  • Mas tortillaen sammen om skallen, så tortillaen danner et ny lag omkrig skallen, - osten får det til at sætte sig sammen.
  • Sæt dem tilbage i ovnen og varm i yderligere 3-4 minutter.
  • Fyld de bløde/sprøde Cheesy Gordita Crunch tacos med krydret oksekød og top med avocado, salater, creme fraiche og evt. frisk chili.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Kommentarer

  1. Har du prøvet tacobell?
    De er smagsoptimeret, selv om de ernæringsmæssigt er i bund.

    • Hej Jenny
      Ja jeg har været på Tacobell flere gange når vi har været i USA:) Sidste besøg er dog mange år siden, – og det var i hvert fald ingen smags oplevelse dengang;-)

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. Tina Koch

    Synes ikke jeg kan finde opskriften på krydderierne og det var det jeg søgte

    • Hej Tina

      Du skal bare trykke der hvor der står mexicansk krydderi (med gråt), det er et klikbart link – så kommer du til opskriften:)

      Kh Dianna

  3. den smager sooooooooooo godt at jeg ville lave flere,
    jeg elsker din opskrifter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse