Cheesy Gordita Crunch tacos - Mexicanske tacos

Cheesy Gordita Crunch tacos – Mexicanske tacos

Lækre bløde tortillas smeltet sammen med en sprøde taco skaller, – masser af ost, mexicansk krydret oksekød og sprøde salater.
Det her er mexicansk comfort food når det er aller bedst, – nemt, lækkert og bare masser af smag.
Konceptet er, som jeg forstår det, udviklet af Taco Bell, – men jeg tør godt sige, at jeg er ret sikker på, at de her klarer sig noget bedre smagsmæssigt 😉

Cheesy Gordita Crunch tacos - Mexicanske tacos

Cheesy Gordita Crunch tacos - Mexicanske tacos

Dianna
Opskrift på lækre mexicanske tacos med krydret oksekød.
Beregn 2 stk. pr/person.
Ingen stemmer
Samlet tid 30 min
Antal 4

Ingredienser
  

Tortilla tacos

  • 8 små tortillas (14 cm i diameter), - jeg bruger Tortilla corn & wheat small fra Santa Maria
  • 8 taco skaller
  • 250 g revet ost, bland gerne cheddar og mozzarella

Mexicansk oksekøds fyld

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket
  • 2-3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 rød peberfrugt, skåret i små tern
  • 5 skiver syltet jalapenos, groft hakket
  • 4 spsk tomat koncentrat
  • 3-4 spsk hjemmelavet mexicansk krydderi eller taco krydderi
  • 2 dl vand
  • Salt og peber
  • Olie

Derudover

  • 2 avocadoer, skåret i tern
  • Sprøde salater
  • Creme fraiche
  • Evt. frisk chili, finthakket til toppen

Sådan gør du
 

Mexicansk oksekøds fyld

  • Varm lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
  • Tilsæt oksekød, krydr med lidt salt og peber og brun det godt af.
  • Tilsæt mexicansk krydderi, peberfrugt og jalapenos og varm med et par minutter.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og varm det igennem et par minutter, inden vandet hældes over. Lad retten små simre i 10-15 minutter, til vandet er kogt ind. Smag til med yderligere salt og peber hvis behov.
  • Lav i mellemtiden dine tortilla tacos.

Tortilla tacos

  • Læg de små bløde tortillas enkeltvist på 2 bageplader beklædt med bagepapir.
  • Drys med revet ost over hele fladen, - det skal agere "lim", så det skal helt ud til kanterne.
  • Sæt dem i ovnen og varm dem ved 180 grader varmluft i ca. 4-5 min., eller til osten er smeltet. De må ikke blive sprøde. Tag bagepladerne ud af ovnen og læg en sprød taco på midten af hver tortilla.
  • Mas tortillaen sammen om skallen, så tortillaen danner et ny lag omkrig skallen, - osten får det til at sætte sig sammen.
  • Sæt dem tilbage i ovnen og varm i yderligere 3-4 minutter.
  • Fyld de bløde/sprøde Cheesy Gordita Crunch tacos med krydret oksekød og top med avocado, salater, creme fraiche og evt. frisk chili.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*