Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Cheesy Gordita Crunch tacos – Mexicanske tacos

Cheesy Gordita Crunch tacos - Mexicanske tacos
Opskrift på lækre mexicanske tacos med krydret oksekød.
Beregn 2 stk. pr/person.
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Lækre bløde tortillas smeltet sammen med en sprøde taco skaller, – masser af ost, mexicansk krydret oksekød og sprøde salater.
Det her er mexicansk comfort food når det er aller bedst, – nemt, lækkert og bare masser af smag.
Konceptet er, som jeg forstår det, udviklet af Taco Bell, – men jeg tør godt sige, at jeg er ret sikker på, at de her klarer sig noget bedre smagsmæssigt 😉

Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Cheesy Gordita Crunch tacos - Mexicanske tacos

Opskrift på lækre mexicanske tacos med krydret oksekød.
Beregn 2 stk. pr/person.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Tortilla tacos

  • 8 små tortillas (14 cm i diameter), - jeg bruger Tortilla corn & wheat small fra Santa Maria
  • 8

    taco skaller

  • 250 g

    revet ost, bland gerne cheddar og mozzarella

Mexicansk oksekøds fyld

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 1

    rød peberfrugt, skåret i små tern

  • 5 skiver

    syltet jalapenos, groft hakket

  • 4 spsk

    tomat koncentrat

  • 4 spsk

    hjemmelavet mexicansk krydderi eller taco krydderi

  • 2 dl

    vand

  • Salt og peber

  • Olie

Derudover

  • 2

    avocadoer, skåret i tern

  • Sprøde salater

  • Creme fraiche

  • Evt. frisk chili, finthakket til toppen

Sådan gør du

Mexicansk oksekøds fyld

  • Varm lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
  • Tilsæt oksekød, krydr med lidt salt og peber og brun det godt af.
  • Tilsæt mexicansk krydderi, peberfrugt og jalapenos og varm med et par minutter.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og varm det igennem et par minutter, inden vandet hældes over. Lad retten små simre i 10-15 minutter, til vandet er kogt ind. Smag til med yderligere salt og peber hvis behov.
  • Lav i mellemtiden dine tortilla tacos.

Tortilla tacos

  • Læg de små bløde tortillas enkeltvist på 2 bageplader beklædt med bagepapir.
  • Drys med revet ost over hele fladen, - det skal agere "lim", så det skal helt ud til kanterne.
  • Sæt dem i ovnen og varm dem ved 180 grader varmluft i ca. 4-5 min., eller til osten er smeltet. De må ikke blive sprøde. Tag bagepladerne ud af ovnen og læg en sprød taco på midten af hver tortilla.
  • Mas tortillaen sammen om skallen, så tortillaen danner et ny lag omkrig skallen, - osten får det til at sætte sig sammen.
  • Sæt dem tilbage i ovnen og varm i yderligere 3-4 minutter.
  • Fyld de bløde/sprøde Cheesy Gordita Crunch tacos med krydret oksekød og top med avocado, salater, creme fraiche og evt. frisk chili.
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos - Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos
Mexicanske tacos – Opskrift på Cheesy Gordita Crunch tacos

Kommentarer

  1. Har du prøvet tacobell?
    De er smagsoptimeret, selv om de ernæringsmæssigt er i bund.

    • Hej Jenny
      Ja jeg har været på Tacobell flere gange når vi har været i USA:) Sidste besøg er dog mange år siden, – og det var i hvert fald ingen smags oplevelse dengang;-)

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*