Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Blinis med caviar
Opskrift på klassisk blinis med caviar.
Ret
Forret, Snack
Køkken
Dansk
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
6
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
Blinis - ca. 18-20 stk
75
g
boghvedemel
50
g
hvedemel
2
dl
sødmælk
1
æg
1
tsk
bagepulver
1/2
tsk
salt
Smør til stegning - gerne klaret
Topping
Caviar
Cremefraiche 38 %
Finthakket rødløg
Finthakket purløg
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
Smelt en god klat smør på panden, og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.
Lad dine blinis suge på en smule køkkenrulle, - de skal gerne være lune men ikke varme når de serveres (så smelter creme fraichen).
Anret de lune blinis med creme fraiche, rødløg, purløg og caviar.
Video
Noter
Husk at brug en ske af plastik, ægte sølv eller ben til caviaren, da den vil tage smag af metal, hvis man bruger en almindelig ske.