Perfekt tilbehør til et lækkert stykke kød, – konsistensen og smagen er fantastisk, mild og lækker.
Boullion bagte løg er super nemme at lave, og så tager de sig virkelig flot ud på en tallerken.
Boullion bagte løg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
store løg
- 60 g
klaret smør
- 3 dl
kalveboullion
- 3 kviste
frisk timian
Sådan gør du
- Skær løgene over på midten så du har 8 halve løg, - med ender på dem alle.
- Smelt det klarede smør i en gryde, og steg løgene på skærefladen, til de bliver gyldne.
- Fjern skralderne fra løgene og læg dem tilbage i gryden, - igen med skærefladen nedad.
- Tilsæt boullion og frisk timian og lad løgene simre til de er møre.
- Tag løgene op og lad dem hvile et par minutter inden servering.
- Hvis man har en brænder kan man med fordel give dem lidt ekstra farve på stegefladen, det giver dem et rigtig flot let brændt udseene.