Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Boullion bagte løg
Opskrift på boullion bage løg, - nemt og lækkert tilbehør.
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
4
store løg
60
g
klaret smør
3
dl
kalveboullion
3
kviste
frisk timian
Sådan gør du
Skær løgene over på midten så du har 8 halve løg, - med ender på dem alle.
Smelt det klarede smør i en gryde, og steg løgene på skærefladen, til de bliver gyldne.
Fjern skralderne fra løgene og læg dem tilbage i gryden, - igen med skærefladen nedad.
Tilsæt boullion og frisk timian og lad løgene simre til de er møre.
Tag løgene op og lad dem hvile et par minutter inden servering.
Hvis man har en brænder kan man med fordel give dem lidt ekstra farve på stegefladen, det giver dem et rigtig flot let brændt udseene.
Video