Bananmuffins med chokolade og mandler

Bananmuffins med chokolade og mandler

Bananmuffins med chokolade og mandler
Opskrift på bananmuffins med chokolade og mandler.
Bananmuffins med chokolade og mandler

Det sker rigtig ofte, at vi herhjemme har et par lidt for modne bananer liggende som ikke er blevet spist i tide, – og det gør virkelig slet ingenting, for så har jeg en undskyldning for af bage de her mega lækre bananmuffins.

De smager virkelig helt fantastisk, er lækre bløde og svampede indeni og så er det da slet ikke en tosset måde at få brug lidt modne bananer på.

De er super nemme, børnene elsker at være med til at bage dem, og der er da intet hyggeligere end at have de små med i køkkenet.

Bananmuffins med chokolade og mandler

Bananmuffins med chokolade og mandler

Opskrift på bananmuffins med chokolade og mandler.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert, Kage
Køkken: Dansk
Nøgleord: Muffins
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal12 stk
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 2

    æg

  • 150 g

    sukker

  • 1 tsk

    vaniljesukker

  • 3 modne bananer
  • 100 g

    mørk chokolade, grofthakket

  • 50 g

    mandler, grofthakket

  • 200 g

    hvedemel

  • 2 tsk

    bagepulver

Sådan gør du

  • Smelt smørret ved svag varme og lad det køle let af.
  • Pisk æg, sukker og vaniljesukke lyse og luftige.
  • Mos bananerne og hak mandler og chokolade groft.
  • Rør hvedemel, bagepulver og smør i æggemassen, og tilsæt til sidst de hakkede mandler, chokolade og moset banan til. Rør til det er fri for klumper.
  • Fordel dejen i 12 muffinforme. Jeg foretrækker at bruge en stålform til mine papirsforme, så holder de formen flottere.
  • Bag dine bananmuffins i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig varme, i cirka 24 minutter.
  • Drys de afkølede bananmuffins med lidt flormelis, pynt med glasur eller hvad du foretrækker.

Noter

Nødder og chokolade kan sagtens skiftes ud og varieres alt efter ønske.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Energi (KJ/kcal) : 296 kcal
Protein (g) : 5g
Fedt (g) : 15g
Kulhydrat (g) : 37 g
Mættede fedtsyrer : 8 g
Sukkerarter : 19 g
Salt : 151 mg

Kommentarer

  1. Katrine

    Super nem og virkelig lækre muffins Vi bager altid dem her

  2. 5 stars
    Det er vist 10. gang, jeg nu er igang med dine bananmuffins.
    Børnebørnene vil KUN ha’ dem og i dag skal jeg til et kursus med en masse søde piger, oghvor jeg også tidligere har haft dine muffins med, og nu vil bare de ha’ dem igen.
    De smager også bare SÅ Yummi
    Jeg har et par gange tilsat en god spiseske (med top) lakridspulver til dejen, og dét er blevet et hit blandt mine.
    • Du er i øvrigt min opskriftfavorit.
    Hilsen, Elin i Odense

  3. Hej, jeg kan ikke se, hvor meget jeg skal bruge i ingredienslisten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)