
Det sker rigtig ofte, at vi herhjemme har et par lidt for modne bananer liggende som ikke er blevet spist i tide, – og det gør virkelig slet ingenting, for så har jeg en undskyldning for af bage de her mega lækre bananmuffins.
De smager virkelig helt fantastisk, er lækre bløde og svampede indeni og så er det da slet ikke en tosset måde at få brug lidt modne bananer på.
De er super nemme, børnene elsker at være med til at bage dem, og der er da intet hyggeligere end at have de små med i køkkenet.

Bananmuffins med chokolade og mandler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 125 g smør
- 2
æg
- 150 g
sukker
- 1 tsk
vaniljesukker
- 3 modne bananer
- 100 g
mørk chokolade, grofthakket
- 50 g
mandler, grofthakket
- 200 g
hvedemel
- 2 tsk
bagepulver
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Smelt smørret ved svag varme og lad det køle let af.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukke lyse og luftige.
- Mos bananerne og hak mandler og chokolade groft.
- Rør hvedemel, bagepulver og smør i æggemassen, og tilsæt til sidst de hakkede mandler, chokolade og moset banan til. Rør til det er fri for klumper.
- Fordel dejen i 12 muffinforme. Jeg foretrækker at bruge en stålform til mine papirsforme, så holder de formen flottere.
- Bag dine bananmuffins i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig varme, i cirka 24 minutter.
- Drys de afkølede bananmuffins med lidt flormelis, pynt med glasur eller hvad du foretrækker.
Noter
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Super nem og virkelig lækre muffins Vi bager altid dem her
Hej Katrine
Tusind tak for din besked, hvor er det dejligt at høre 🙂
Kh Dianna
Det er vist 10. gang, jeg nu er igang med dine bananmuffins.
Børnebørnene vil KUN ha’ dem og i dag skal jeg til et kursus med en masse søde piger, oghvor jeg også tidligere har haft dine muffins med, og nu vil bare de ha’ dem igen.
De smager også bare SÅ Yummi
Jeg har et par gange tilsat en god spiseske (med top) lakridspulver til dejen, og dét er blevet et hit blandt mine.
• Du er i øvrigt min opskriftfavorit.
Hilsen, Elin i Odense
Hej, jeg kan ikke se, hvor meget jeg skal bruge i ingredienslisten.