Bagte kartofler - Opskrift med lækker persille/hvidløgssmør

Bagte kartofler med hvidløgssmør

Bagte kartofler med hvidløgssmør
Lækre bagte kartofler med persille/hvidløgssmør.
Bagte kartofler - Opskrift med lækker persille/hvidløgssmør

Lækre bagte kartofler med den skønneste persille/hvidløgssmør, perfekt tilbehør til alle årstider og ideelle til sommerens grill.
Tilbered dem på grill eller i ovn, – tilberedningstiden er den samme, og resultatet er en lækker sprød skræl med masser af smag.
Jeg foretrækker at bruge mellemstore bagekartofler, personligt synes jeg de er mere lækre end de kæmpe store man nogle gange kan få, men det er smag og behag. Beregn blot længere tilberedningstid på de helt store.

Bagte kartofler - Opskrift med lækker persille/hvidløgssmør

Bagte kartofler med hvidløgssmør

Lækre bagte kartofler med persille/hvidløgssmør.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 6 mellemstore bagekartofler
  • 200 g

    smør, stuetemperatur

  • 1 håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • 5 fed

    hvidløg, fint revet eller presset

  • Olie

  • Salt

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne grundigt og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Gnid dem med en god olie og derefter med fint salt.
  • Bag dem ved 200 grader, i en forvarmet ovn (almindelig ovn), eller på grill i ca. 1 time. Bages de på grill skal de ligeledes bages ved 200 grader, - læg dem på øverste rille og vend dem evt. en gang undervejs.
  • Bland smørret med hvidløg og finthakket persille. Læg det på et stykke bagepapir og mas det godt sammen til du får en firkant, - stil på køl til det skal spises.
  • Lad kartoflerne hvile i 5 min. efter tilberedning. Læg derefter et snit i toppen og placer en god stor klat smør heri og server straks.
Bagte kartofler - Opskrift med lækker persille/hvidløgssmør
Bagte kartofler med lækker persille/hvidløgssmør.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*