Bagel med laks og urtecreme
Opskrift på lækre bagels med røget laks og urtecreme.
Lækre saftige bagels med røget laks, sprøde salater og urtecreme , – nemt og lækkert til både frokost og aftensmad.
Brug de urter du foretrækker, – jeg bruger gerne purløg, persille, estragon og dild, – men 2 forskellige kan også sagtens gøre det.

Bagel med laks og urtecreme
Opskrift på lækre bagels med røget laks og urtecreme.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 bagels
Fyld
- 200 g røget laks
- 4 håndfulde salater – feldsalat, salatmix eller lignende
- 1/2 agurk
- Syltede rødløg
Urtecreme
- 3 dl creme fraiche
- 1/2 dl mayonnaise
- 2 spsk citronsaft
- 2 tsk dijon
- 2 håndfulde friske urter, – persille, purløg, estragon eller lignende (gerne et mix)
- Salt og peber
Sådan gør du
Urtecreme
- Fint hak urterne og bland dem sammen med de øvrige ingredienser.
- Smag til med salt og peber og stil til side.
Bagel med laks og urtecreme
- Varm dine bagels i ovnen og lad dem derefter køle let af.
- Skær agurken i tynde skiver, eller lav lange "shaves" med en kartoffelskræller. Dup dem evt. med lidt køkkenrulle hvis de er meget våde.
- Smør dine bagels med urtecreme, – både top og underbolle.
- Fyld dem med sprøde salater, skiver af laks, agurker og syltede rødløg.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

