
Nem og lækker bulgursalat, – frisk, syrlig og dejlig sommerlig.
Jeg er vild med de mange lækre og milde smage den indeholder, og så er den bare virkelig god og mættende. Vi bruger den oftest som tilbehør til noget kød, f.eks. køfte, det passer fantastisk godt sammen, eller en gang sprøde tortillas med dip.
Når årstiden er til det putter jeg gerne en stor håndfuld ramsløg i, det smager fantastisk, og så er det virkelig sundt.

Bulgursalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Bulgursalat
- 2 dl
bulgur
- 1/2 rødløg, finthakket
- 2
forårsløg, fintsnittet
- 10 cherrytomater i mindre stykker
- 2 håndfulde persille, finthakket
- 1 rød peberfrugt, fintsnittet
- 100 g feta til toppen, kan undlades
Marinade
- 1/2 dl
olivenolie
- 1/2 citron, saft og skal heraf
- 1 fed
hvidløg, presset eller fintrevet
- 2 cm
rød chili, evt. uden kerner
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Kog bulgur som anvist på pakken, skyl derefter i kold vand og lad dem dræne i en sigte.
- Hæld bulgur i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser til salaten.
- Bland ingredienserne til marinaden og vend den i salaten.
- Sæt salaten på køl, og lad den gerne trække et par timer inden servering.Top den evt. med smuldret feta.
Noter

Rigtig glimtende – takker
Hej Karin
Det er jeg glad for at høre – tak 🙂
Kh Dianna