
Nem og lækker måltidssalat med bagt gedeost, friske hindbær og ristede hasselnødder.
Jeg elsker bagt gedeost, – smagen og konsistensen, uhmmm. Denen salat er perfekt som en god frokost salat til 2 personer, – men smager også virkelig dejligt til en god bøf eller lignende.
Top den med en god balsamico creme, jeg bruger Hr. Skov, – det bliver ikke nemmere.

Salade Chevre Chaud med friske hindbær
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 100 g
frisk spinat
- 75 g
ruccola
- 125 g
hindbær
- 1
gederulle, ca. 180 g
-
½ flute
- 50 g
hasselnødder, grofthakkede (*gerne ristede)
-
Balsamico creme, - en god mørk balsamico
-
Olivenolie
-
Salt
Sådan gør du
- Skyl salater og hindbær grundigt, og lad det hele dryppe godt af i et viskestykke eller i en sigte.
- Skær brødet i tynde skiver og læg dem på en bageplade, - pensl dem med olivenolie og drys med lidt salt.
- Skær gedeosten i skiver på ca. 1 cm i tykkelsen og læg også disse på bagepladen.
- Bag gedeost og brødskiver i ca. 12 min. i en forvarmet ovn, ved 200 grader, almindelig ovn. Tag gedeosten ud og lad brødskiverne bage videre på en rist i ca. 6 min., - til skiverne er gyldne og sprøde.
- Bland salaterne på et stor fad, top brødskiverne med gedeost og stik disse ned mellem salaterne.
- Fordel de friske hindbær og ristede hasselnødder på toppen, og slut af med en god balsamico creme.
