S'mores nachos - Opskrift på lækre grillede s'mores

S’mores nachos

S'mores nachos - Opskrift på lækre grillede s'mores
5 fra 11 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Fantastisk lækker dessert a la klassiske s’mores, – her serveret som nachos.
En skøn dele dessert for hele familien, og perfekt til at smide en tur på grillen på en lun sommeraften. Desserten kan naturligvis også laves i ovnen, – begge måder er beskrevet i opskriften.
Top den gerne med en lækker hjemmelavet chokoladesauce, – så er der ikke et øje tørt 😉

S'mores nachos - Opskrift på lækre grillede s'mores

Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 11 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g

    skumfiduser, store og små

  • 150 g

    vanilje kiks eller lignende

  • 100 g

    mørk chokolade, grofthakket

  • Evt.en portion chokoladesauce

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Fordel skumfiduserne i en dyb tallerken, et fad eller lignende der tåler grill/ovn.
  • Knæk kiksene i store stykker og fordel dem mellem skumfiduserne sammen med chokoladen.
  • Bag dine S’mores i en varm grill (ca. 180-200 grader) i 10-14 min. Alternativt kan de laves i ovnen ved 180 grader i ca. 12-14 min.
  • Lad dem køle af et øjeblik inden servering og top evt. med chokoladesauce.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

S'mores nachos - Opskrift på lækre grillede s'mores
S’mores nachos – Opskrift på lækre grillede s’mores
S'mores nachos - Opskrift på lækre grillede s'mores
S’mores nachos – Opskrift på lækre grillede s’mores

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)