Pizza bianco med sød kartoffel og mascarpone
Opskrift på nem og enkelt pizza med skøn topping af søde kartofler og mascarpone.

Enkelt og super lækker pizza toppet med marinerede søde kartofler og mascarpone, – virkelig lækker og simpel kombination der smager fantastisk.
En skøn vegetar pizza med lækre milde smage.

Pizza bianco med sød kartoffel og mascarpone
Opskrift på nem og enkelt pizza med skøn topping af søde kartofler og mascarpone.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
Topping
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 2
søde kartofler
- 4 spsk
olivenolie
- 1 fed
hvidløg, presset eller revet
- 2 kviste rosmarin, – ca. 2 spsk finthakkede nåle heraf
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke.
- Vend dem i olivenolien sammen med rosmarin og hvidløg, og krydr med salt og peber.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
- Top med et lag sød kartoffel, og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

