Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling
Opskrift på nem og lækker pastaret med kylling og kantareller i en cremet flødesauce.

Pasta serveret med smørstegte kantareller i cremet flødesauce, majs og kylling, – en super nem og lækker pastaret der smager helt fantastisk.
Jeg har serveret pastaen toppet med kyllingebryst, men man kan også sagtens skære kyllingen ud og tilberede den i saucen hvis man foretrækker det.

Pasta i cremet flødesauce med kantareller og kylling
Opskrift på nem og lækker pastaret med kylling og kantareller i en cremet flødesauce.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
pasta
- 4
kyllingebryster
- 250 g
kantareller
- 1
løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, revet eller presset
- 2 majskolber – majs fra dåse eller frost kan også bruges
- 2 dl
hvidvin (kan erstattes af bouillon)
- 4 dl
bouillon, kylling eller grøntsags
- 1/2 l
piskefløde
- 50 g
smør
- 50 g
parmesan, fintrevet
- 2 tsk
trøffelolie – kan undlades
-
Salt og peber
-
Olie
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skyl majsene grundigt og pak dem ind i folie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20-30 min. ved 200 grader. Bruger du majs fra frost eller dåse skal disse blot skylles og sættes til side.
- Børst kantarellerne rene og halver de største af dem.
- Smelt smørret på en varm pande, lad det bruse godt af, og steg kantarellerne ved jævn høj varme i ca. 10 min., – rør undervejs så ikke de brænder på.
- Tilsæt løg og hvidløg og lad det varme med et par minutter.
- Hæld hvidvinen over og lad den reducere til det halve.
- Hæld bouillon over, og lad ligeledes denne reducere til det halve, inden fløden hældes over sammen med trøffelolien.
- Lad saucen simre ved middel varme i ca. 10-15 min., til den tykner en smule.
- Varm en smule olie på en anden pande, krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem til de er gennemstegt, – ca. 5 min. på her side alt efter tykkelse. Stil til side og lad dem trække.
- Kog i mellemtiden pastaen al dente eller som foretrukket og dræn den godt for væde.
- Befri majskernerne fra kolberne, og rør dem i saucen sammen med parmesanen.
- Smag saucen til med salt og peber og vend pastaen heri, – lad den trække et par minutter inden den serveres toppet med kyllingebryst.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
