
Lækre sprøde rösti kartofler, – super nemme at lave og virkelig lækkert tilbehør. De kan serveres til alle slags kød, eller blot til en god fyldig salat, så har du et skønt vegetar måltid med masser af fylde og dejlig smag.
Jeg har brugt en silikone blinis form til at lave dissse, – derfor det helt runde resultat. Du kan også bare forme dem med en ske, – de smager bestemt ikke dårligere af lidt ujævne kanter.
Jeg foretrækker at stege i en godt sjal lækker rapsolie, på den måde undgår jeg de brænder på, og det smager altså virkelig dejligt.

Sprøde rösti kartofler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
kartofler
- 1
løg, finthakket
- 2
æg, s/m
-
Salt og peber
-
Rapsolie til stegning
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skræl kartoflerne og riv dem derefter groft på et rivejern.
- Pres så meget væde ud som muligt gennem et viskestykke.
- Rør kartoflerne grundigt sammen med æg og løg, og krydr med salt og peber.
- Varm en god sjat olie op på en pande og steg kartoflerne til de er sprøde og gyldne på begge sider.
- Server mens de er sprøde og varme.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.


Har du eventuelt erfaring med at fryse dem?
Hej Sanna
Det har jeg desværre ikke prøvet.
Men jeg tænker sagtens de kan fryses, – de skal lige steges inden, ligesom dem man køber, så tror jeg nok de skal blive super lækre 🙂
Dbh Dianna