Wienersalat
Opskrift på den bedste wienersalat - Pålægssalat med pølser og kartofler

Klassisk wienersalat med pølser og kartofler, – et skønt inslag på det kolde bord, eller bare på en skive rugbrød til frokost.
Lige siden jeg var helt lille har wienersalat altid været en af mine favoritter på det store kolde bord, – og mine forældres har ubestridt været den bedste jeg nogensinde har fået.
Derfor har jeg prøvet at gøre dem kunsten efter, og det er blevet til denne lækre wienersalat.

Wienersalat
Opskrift på den bedste wienersalat – Pålægssalat med pølser og kartofler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 5
gode pølser, – kogt og afkølede
- 3 mellemstore kartofler, kogt og afkølede
- 1 dl
creme fraiche
- 1 dl
god mayonnaise
- 1 lille rødløg, finthakket
- 1 tsk
dijonsennep
- 1 tsk
sød fransk sennep
-
Salt og peber
- Evt. forårsløg eller purløg til toppen
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Skær kartoflerne i små terne, og pølserne i stykker på ca. 1/2 cm.
- Bland creme fraiche, mayonnaise og begge slags sennep.
- Vend pølserne og kartoflerne i dressingen, og smag til med salt og peber.
- Opbevar wienersalaten på køl til den skal serveres og pynt med fintsnittet forårsløg eller purløg.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Lige som jeg husker wienersalat! Meget lækker opskrift.
Hej Allan
Det går mig simpelthen så glad dat høre – tusind tak 🙂
Dbh Dianna
Hej Dianna
Hvorfor kogt pølse? Hvad gør det ved pølsen.
Der er jo kogt fra producenten.
Hilsen Morten
Hej Morten
Jeg synes ærlig talt at smagen bliver bedre og skindet mere sprødt:) Sådan har mine forældre altid gjort, så det har jeg taget med mig:)
Kh Dianna