Opskrift på den bedste whiskeysauce

Whiskeysauce

Whiskeysauce
Opskrift på den bedste whiskeysauce
Opskrift på den bedste whiskeysauce

Den lækreste whiskeysauce, perfekt til en god steak og alverdens salgs tilbehør.
Intens og cremet, – præcis som en whiskeysauce skal være.

Opskrift på den bedste whiskeysauce

Whiskeysauce

Opskrift på den bedste whiskeysauce
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2 1/2 dl

    whiskey (ikke røget)

  • 100

    gram smør

  • 75 g

    ketchup

  • 75 g

    tomatpuré

  • 5 dl

    piskefløde

  • 1 spsk

    god balsamico

  • 2 spsk

    rosmarin (tørret)

  • 1 1/2 spsk

    brun farin

  • Smag til med salt

  • Evt.en håndfuld

    frisk rosmarin, finthakket

Sådan gør du

  • Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.
  • Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.
  • Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.
Opskrift på den bedste whiskeysauce
Whiskeysauce serveret til en god steak og marinerede råstegte kartofler.
Opskrift på den bedste whiskeysauce

Whiskeysauce

Opskrift på den bedste whiskeysauce
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2 1/2 dl

    whiskey (ikke røget)

  • 100

    gram smør

  • 75 g

    ketchup

  • 75 g

    tomatpuré

  • 5 dl

    piskefløde

  • 1 spsk

    god balsamico

  • 2 spsk

    rosmarin (tørret)

  • 1 1/2 spsk

    brun farin

  • Smag til med salt

  • Evt.en håndfuld

    frisk rosmarin, finthakket

Sådan gør du

  • Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.
  • Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.
  • Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*