Den lækreste whiskeysauce, perfekt til en god steak og alverdens salgs tilbehør.
Intens og cremet, – præcis som en whiskeysauce skal være.
Whiskeysauce
Opskrift på den bedste whiskeysauce
Ingredienser
- 2 1/2 dl whiskey (ikke røget)
- 100 gram smør
- 75 g ketchup
- 75 g tomatpuré
- 5 dl piskefløde
- 1 spsk god balsamico
- 2 spsk rosmarin (tørret)
- 1 1/2 spsk brun farin
- Smag til med salt
- Evt. en håndfuld frisk rosmarin, finthakket
Fremgangsmåde
Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.
Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.
Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.
