Opskrift på den bedste whiskeysauce

Whiskeysauce

Den lækreste whiskeysauce, perfekt til en god steak og alverdens salgs tilbehør.
Intens og cremet, – præcis som en whiskeysauce skal være.

Whiskeysauce

By Jes Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på den bedste whiskeysauce

Ingredienser

  • 2 1/2 dl whiskey (ikke røget)
  • 100 gram smør
  • 75 g ketchup
  • 75 g tomatpuré
  • 5 dl piskefløde
  • 1 spsk god balsamico
  • 2 spsk rosmarin (tørret)
  • 1 1/2 spsk brun farin
  • Smag til med salt
  • Evt. en håndfuld frisk rosmarin, finthakket

Fremgangsmåde

1

Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.

2

Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.

3

Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.

Opskrift på den bedste whiskeysauce
Whiskeysauce serveret til en god steak og marinerede råstegte kartofler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*