Den lækreste whiskeysauce, perfekt til en god steak og alverdens salgs tilbehør.
Intens og cremet, – præcis som en whiskeysauce skal være.
Whiskeysauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 1/2 dl
whiskey (ikke røget)
- 100
gram smør
- 75 g
ketchup
- 75 g
tomatpuré
- 5 dl
piskefløde
- 1 spsk
god balsamico
- 2 spsk
rosmarin (tørret)
- 1 1/2 spsk
brun farin
-
Smag til med salt
- Evt.en håndfuld
frisk rosmarin, finthakket
Sådan gør du
- Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.
- Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.
- Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.
Whiskeysauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 1/2 dl
whiskey (ikke røget)
- 100
gram smør
- 75 g
ketchup
- 75 g
tomatpuré
- 5 dl
piskefløde
- 1 spsk
god balsamico
- 2 spsk
rosmarin (tørret)
- 1 1/2 spsk
brun farin
-
Smag til med salt
- Evt.en håndfuld
frisk rosmarin, finthakket
Sådan gør du
- Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.
- Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.
- Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.