Opskrift på den lækreste tabouleh

Tabouleh

Denne her tabouleh med couscous er helt fantastisk, frisk og lækker i smagen og knasende sprød. Det er ingen hemmelighed at man skal være vild med persille, meget persille, – men det er vi altså også herhjemme. Jeg foretrækker bredbladet persille i denne tabouleh, men foretrækker man kruspersille er det fuldstændig ligeså fint.
Salaten kan bruges som tilbehør til forskellige former for kød og sommer grill, eller prøv den sammen med de her lækre arabiske fladbrød med couscous frikadeller, det smager helt fantastisk.
Jeg kan personligt godt lige den til den lidt syrlige side, da jeg oftest serverer den til nogle retter med en masse kraft og smag, – men juster selv hvor meget citron du synes passer til dine smagsløg.

Tabouleh

By Dianna Brinch
Tid: 15 min.

Opskrift på den lækreste tabouleh

Ingredienser

  • 100 g tilberedt couscous, - svarer ca. til 1/2 dl tør couscous
  • 150 g bredbladet persille
  • 8 cherry tomater
  • 1/2 agurk, uden kerner
  • 2 forårsløg
  • 1/4 dl olivenolie
  • 1 - 1 1/2 citron, saften heraf
  • 1 nip sukker
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Hak persillen, tomater, forårsløg og agurk fint, og bland det sammen med de tilberedte couscous.

2

Blad olivenolie med saften af en citron og lidt sukker, og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. mere citronsaft, - personligt kan jeg godt lide at denne salat er lidt syrlig, men det er smag og behag.

3

Vend marinaden i salaten kort inden servering.

Opskrift på den lækreste tabouleh
Tabouleh, – frisk og lækker og knasende sprød.
Opskrift på couscous frikadeller med grøntsager
Tabouleh serveret i arabiske fladbrød med couscous frikadeller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*