Denne her tabouleh med couscous er helt fantastisk, frisk og lækker i smagen og knasende sprød. Det er ingen hemmelighed at man skal være vild med persille, meget persille, – men det er vi altså også herhjemme. Jeg foretrækker bredbladet persille i denne tabouleh, men foretrækker man kruspersille er det fuldstændig ligeså fint.
Salaten kan bruges som tilbehør til forskellige former for kød og sommer grill, eller prøv den sammen med de her lækre arabiske fladbrød med couscous frikadeller, det smager helt fantastisk.
Jeg kan personligt godt lige den til den lidt syrlige side, da jeg oftest serverer den til nogle retter med en masse kraft og smag, – men juster selv hvor meget citron du synes passer til dine smagsløg.
Tabouleh
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 150 g tilberedt couscous, - svarer ca. til 3/4 dl tør couscous
- 150 g
bredbladet persille
- 10
cherry tomater
- 1/2 agurk, uden kerner
- 2
forårsløg
- 1/4 dl
olivenolie
- 1 1/2 citron, saften heraf
- 1 nip
sukker
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Hak persillen, tomater, forårsløg og agurk fint, og bland det sammen med de tilberedte couscous.
- Blad olivenolie med saften af en citron og lidt sukker, og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. mere citronsaft, - personligt kan jeg godt lide at denne salat er til den syrlige side, men det er smag og behag.
- Vend marinaden i salaten kort inden servering.
Super nem at lave og lækkert til både kødretter og alene med et stykke brød til
Hej Signe
Åhh det er jeg glad for at synes, tusind tak:)
Kh Dianns