Syltede nødder - Opskrift på syltede nødder med cointreau

Syltede nødder med Cointreau og kanel

De her syltede nødder smager fuldstændig fantastisk til et godt ostebord, – jeg vil faktisk sige at de er et must på ethvert ostebord.
De kan holde sig flere uger på køl, men får yderst sjældent lov til at stå så længe herhjemme.

Syltede nødder med Cointreau og kanel

By Dianna Brinch
Tid: 20 min.

Opskrift på lækre syltede nødder med Cointreau og kanel

Ingredienser

  • 250 g blandede nødder, - jeg har brugt ristede hasselnødder, usaltede pistacienødder, valnødder og mandler
  • 2 1/2 dl mørk sirup (f.eks. halv almindelig mørk sirup og halv agave)
  • 1 dl Cointreau
  • 1 appelsin, saften heraf
  • 2 tsk kanel
  • 3 kanelstænger

Fremgangsmåde

1

Skyld nødderne i kogende vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.

2

Hæld nødder, sirup, Cointreau, appelsinsaft, kanel og kanelstænger i en gryde og kog op.

3

Lad det små koge i 8-10 min og hæld derfefter på et glas.

4

Opbevar nødderne på køl og tag dem gerne ud 1/2 times tid inden servering.

Noter

Brug dine syltede nødder til din ostemad om morgenen, - det kan varmt anbefales.

Syltede nødder - Opskrift på syltede nødder med cointreau
Syltede nødder – Opskrift på syltede nødder med cointreau

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*