
Sund, nem og vanvittig lækker morgenmad lavet med rester af vores kyllinge bolognese, spejlæg og avocado, – det blive ikke meget bedre, eller nemmere.
Denne opskrift er inspireret af vores seneste besøg på Silavadee Pool & Spa Resort på Koh Samui, hvor de hver morgen havde et par signatur retter, og bl.a. denne “Signature egg pan”.
Den smager helt fantastisk, – kombinationen af spejlæg, bolognese og avocado er ikke noget jeg tidligere har tænk skulle være en del af sammen ret, men wow… Toppet med lidt finthakket persille, salt og peber, så sidder lige i skabet.

Sund morgenmad, - spejlæg med kyllinge bolognese og avocado
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
æg
- 1 dl
kyllinge bolognese
- 1/2
avocado
-
Finthakket persille og purløg
-
Lidt olie
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Lav dine spejlæg på en pande med en lille smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
- Varm i mellemtiden kyllinge bolognesen og skær avocadoen i tynde skiver.
- Top æggene med bolognese, avocado og finthakket grønt og server med det samme.


Pingback: Sund morgenmad - Opskrift på spejlæg med avocado-tomatsalsa
Pingback: Spaghetti bolognese - Opskrift på den bedste kødsauce