Grillede edamamebønner - Opskrift på edamame med soya og hvidløg

Grillede edamame bønner med soya og hvidløg – Soyaristede edamame bønner

Soya ristede edamame bønner
Opskrift på soyaristede edamame bønner
Grillede edamamebønner - Opskrift på edamame med soya og hvidløg

Lækre grillede edamamebønner, overhældt med en skøn hvidløgs/soya marinade.
Disse edamamebønner er blevet en fast del af vores tilbehør herhjemme, vi får dem i tide og utide og bliver virkelig aldrig trætte af dem, – de smager virkelig godt.
De fungerer også super godt som en snack til et glas kølig hvidvin, – og her taler årstiden jo kun for os når solen står højt på himmelen.
Når årstiden tillader det laver vi dem gerne på grillen, – på en stegeflade, alternativt kan de uden problemer laves på en pande, – resultatet er det samme.

Grillede edamamebønner - Opskrift på edamame med soya og hvidløg

Soya ristede edamame bønner

Opskrift på soyaristede edamame bønner
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 20 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1

    pose edamame bønner, i skal

  • 1/2 dl

    soya

  • 3 fed

    hvidløg, presset

  • 1/2

    citron

  • Lidt olivenolie

Sådan gør du

  • Overhæld de frosne edamame bønner med koldt vand og lad dem trække til de er optøede. Hæld vandet fra og lad dem dræne godt i en sigte.
  • Tænd grill eller pande for fuld varme og brun hvidløget af i lidt olie i ca. 1 minut, og rør det derefter sammen med din soya og lad den trække.
  • Grill eller steg edamame bønnerne i lidt olie i 5-10 minutter, - de skal gerne have lidt farve på skallen.
  • Grill citronen et par minutter til den er let gylden i frugtkødet.
  • Fordel de grillede edamame i en skål, overhæld med hvidløgssoya og dryp med citron.

Noter

Når min mand og jeg laver soyaristede edamame bønner som tilbehør til aftensmad spiser vi snildt 1 pose os to alene.
Grillede edamamebønner - Opskrift på edamame med soya og hvidløg
Grillede edamamebønner – Opskrift på edamame med soya og hvidløg
Grillede edamamebønner - Opskrift på edamame med soya og hvidløg
Grillede edamamebønner – Opskrift på edamame med soya og hvidløg
Grillede edamamebønner - Opskrift på edamame med soya og hvidløg
Grillede edamamebønner – Opskrift på edamame med soya og hvidløg
Grillede edamamebønner - Opskrift på edamame med soya og hvidløg
Grillede edamamebønner – Opskrift på edamame med soya og hvidløg

Kommentarer

  1. Hejsa
    Så skallen spises også?

    • Hej Anita

      Nej skallen skal du ikke spise. Du hælder marinaden over bønnerne med skal, – når du så spiser dem, bider du nærmest bønnerne ud af skallen, – og derfra får du så den lækre marinade med 🙂

      De bedre hilsner
      Dianna

  2. Wow, de er gode. Det er ikke sidste gang vi har lavet dem.. Vi spiste dem som snack til rosé og synes de fungerede mindste ligeså godt chips, hvis ikke bedre..

  3. 5 stars
    JEG ER VILD MED DEM HER!!! Hold nu op, hvor er de gode

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*