Nem og lækker hapser med smørstegt brød, tunsalat og avocado.
Super lækre som stående snack, nytårs hapser eller en lun sommer dag.
Tunsalaten kan forberedes og stå på køl til hapserne skal serveres, – så de er dejlig nemme at gå til.
Du kan evt. udskifte det smørstegte franskbrød med ristet rugbrød, – det smager virkelig lækkert til også.
En perfekt appetizer til fest og nytår
Smørristet franskbrød med tunsalat og avocado er en perfekt hapser til nytår, – brødskiverne kan laves på forhånd og det samme kan tunsalaten. Så er det egentlig bare at samle dem når gæsterne ankommer.
Derudover er de naturligvis også fantastiske som små hapser til fødselsdage, studenterfesten eller andet.
Smørstegt franskbrød med tunsalat og avocado – Hapser med tunsalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver brød
- 1 avocado, skåret i tynde skiver
- Purløg
- Friskkværnet peber
Tunsalat
- 1 ds tun
- 2 spsk mayonnaise
- 1 spsk creme fraiche
- 1/2 tsk dijonsennep
- 1/4 lille rødløg, finthakket
- 1 lille syltet agurk, finthakket
- 1-2 spsk finthakket purløg
- spsk citronsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn tunen for væde og hæld den i en skål.
- Tilsæt de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber.
- Udstik 12 cirkler af brødskiverne, på ca. 4 cm i diameter.
- Smelt en smule smør på en pande ved middel varme, og steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider, – ca. 3 min. på hver side. Lad dem derefter hvile på lidt køkkenrulle, – til de er kølet af.
- Top brødskiverne med tunsalat, tynde skiver avocado og 2 små strå purløg.Krydr med friskkværnet peber.