Hapser med tunsalat og avocado - Hapser med tun og avocado

Smørstegt franskbrød med tunsalat og avocado – Hapser med tunsalat

Smørstegt franskbrød med tunsalat og avocado - Hapser med tunsalat
Opskrift på små lækre hapser med tunsalat og avocado.
Denne portion passer til 4 personer med 3 til hver, – er der andre hapsede rækker den til 6-8 personer.
Hapser med tunsalat og avocado - Hapser med tun og avocado

Nem og lækker hapser med smørstegt brød, tunsalat og avocado.
Super lækre som stående snack, nytårs hapser eller en lun sommer dag.
Tunsalaten kan forberedes og stå på køl til hapserne skal serveres, – så de er dejlig nemme at gå til.
Du kan evt. udskifte det smørstegte franskbrød med ristet rugbrød, – det smager virkelig lækkert til også.

En perfekt appetizer til fest og nytår
Smørristet franskbrød med tunsalat og avocado er en perfekt hapser til nytår, – brødskiverne kan laves på forhånd og det samme kan tunsalaten. Så er det egentlig bare at samle dem når gæsterne ankommer.
Derudover er de naturligvis også fantastiske som små hapser til fødselsdage, studenterfesten eller andet.

Hapser med tunsalat og avocado - Hapser med tun og avocado

Smørstegt franskbrød med tunsalat og avocado – Hapser med tunsalat

Opskrift på små lækre hapser med tunsalat og avocado.
Denne portion passer til 4 personer med 3 til hver, – er der andre hapsede rækker den til 6-8 personer.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.93 fra 14 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Snack
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 6 skiver brød
  • 1 avocado, skåret i tynde skiver
  • Purløg
  • Friskkværnet peber

Tunsalat

  • 1 ds tun
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk creme fraiche
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • 1/4 lille rødløg, finthakket
  • 1 lille syltet agurk, finthakket
  • 1-2 spsk finthakket purløg
  • spsk citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Dræn tunen for væde og hæld den i en skål.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber.
  • Udstik 12 cirkler af brødskiverne, på ca. 4 cm i diameter.
  • Smelt en smule smør på en pande ved middel varme, og steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider, – ca. 3 min. på hver side. 
    Lad dem derefter hvile på lidt køkkenrulle, – til de er kølet af.
  • Top brødskiverne med tunsalat, tynde skiver avocado og 2 små strå purløg.
    Krydr med friskkværnet peber.
Hapser med tunsalat og avocado - Hapser med tun og avocado
Hapser med tunsalat og avocado – Hapser med tun og avocado

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)