Sliders med vegetarbøf og ærtehummus
Opskrift på lækre vegetar sliders med bøffer af plantefars, ærtehummus og syltede rødløg.
Beregn 3 sliders pr. person.

Lækre sliders med bøffer af plantefars toppet med ærtehummus og syltede rødløg, – serveres i lækre hjemmebagte sliders burgerboller.
Utrolig lækker smag, super nemme at lave, – og perfekte til tapasbordet, studenterfesten og fødselsdagen. Eller bare fordi du har lyst til en lækker vegetarburger/slider med masser af smag.

Sliders med vegetarbøf og ærtehummus
Opskrift på lækre vegetar sliders med bøffer af plantefars, ærtehummus og syltede rødløg.
Beregn 3 sliders pr. person.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 12
sliders burger boller, – prøv denne lækre opskrift
- 420 g
plantefars
-
Sprøde grønne salater
-
Ærteskud
- 1 portion
- 24 ringe syltede rødløg
-
Evt. salt og peber
-
Olie
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Del plantefarsen i 12 lige store stykker på 35 g/stk.
- Form til små bøffer, og krydr evt. med salt og peber, – læs på pakken om der allerede er tilsat salt og peber i farsen.
- Varm en smule olie på en pande, og steg bøfferne i et par minutter på hvad side, til de er gyldne og gennemvarme.
- Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen, ca. 4 min. ved 200 grader.
- Smør underbollen med ærtehummus, top med salater og ærteskud og læg plantebøffen ovenpå. Læg et par ringe af syltede rødløg og slut af med topbollen der også smøres med ærtehummus.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.



