Saltede hasselnødder
Opskrift på lækre saltede hasselnødder, - perfekt som snack, på salater mv.

Fantastisk lækker snack, salat topping eller lignende, – sprøde saltede hasselnødder.
De er super nemme at lave og kræver kun 2 ingredienser. Du skal købe nogle hasselnødder der er blancherede, altså uden skal, men stadig “rå”. De må altså ikke være ristet/bagt på forhånd, – så vil de blive bitre.
Jeg køber gerne en stor pose hos Koko-shop, lækre produkter og fantastiske priser, – de kan varmt anbefales.

Saltede hasselnødder
Opskrift på lækre saltede hasselnødder, – perfekt som snack, på salater mv.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g blancherede hasselnødder – de må ikke være bagt Jeg køber mine hos KoroShop
- 5 dl vand
- 130 g salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Kog vand og salt op til saltet er er opløst.
- Hæld de blancherede hasselnødderkerner i vandet og lad dem små simre i 30 min.
- Hæld vandet fra nødderne gennem en finmasket sigte.
- Bag hasselnødderne i ca. 18-22 min. ved 160 grader, almindelig ovn. Vend dem gerne en enkelt gang undervejs.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

