Saltede hasselnødder - Opskrift på sprøde saltede hasselnødder

Saltede hasselnødder

Saltede hasselnødder
Opskrift på lækre saltede hasselnødder, - perfekt som snack, på salater mv.
Saltede hasselnødder - Opskrift på sprøde saltede hasselnødder

Fantastisk lækker snack, salat topping eller lignende, – sprøde saltede hasselnødder.
De er super nemme at lave og kræver kun 2 ingredienser. Du skal købe nogle hasselnødder der er blancherede, altså uden skal, men stadig “rå”. De må altså ikke være ristet/bagt på forhånd, – så vil de blive bitre.
Jeg køber gerne en stor pose hos Koko-shop, lækre produkter og fantastiske priser, – de kan varmt anbefales.

Saltede hasselnødder - Opskrift på sprøde saltede hasselnødder

Saltede hasselnødder

Opskrift på lækre saltede hasselnødder, – perfekt som snack, på salater mv.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Snack, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g blancherede hasselnødder – de må ikke være bagt Jeg køber mine hos KoroShop
  • 5 dl vand
  • 130 g salt

Sådan gør du

  • Kog vand og salt op til saltet er er opløst.
  • Hæld de blancherede hasselnødderkerner i vandet og lad dem små simre i 30 min.
  • Hæld vandet fra nødderne gennem en finmasket sigte.
  • Bag hasselnødderne i ca. 18-22 min. ved 160 grader, almindelig ovn. Vend dem gerne en enkelt gang undervejs.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Saltede hasselnødder - Opskrift på sprøde saltede hasselnødder
Saltede hasselnødder – Opskrift på sprøde saltede hasselnødder
Saltede hasselnødder - Opskrift på sprøde saltede hasselnødder
Saltede hasselnødder – Opskrift på sprøde saltede hasselnødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)