
Lækker cremet risotto med stegte svampe og spinat og masser af parmesan.
Vi elsker risotto og serverer den gerne al dante så risene lige akkurat har en smule bid tilbage, – det er super lækkert og giver et meget bedre resultat end hvis risene får for længe og bliver udkogte og uden struktur.
Vi serverede denne lækre cote du boeuf til risottoen, det smagte simpelthen fantastisk.

Risotto med svampe og spinat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
risotto ris, skyllet grundigt
- 4
skalotteløg, finthakkede
- 180 g
parmesan, revet
- 400 g
frisk svampemix, skåret i mindre stykker
- 9 dl
grøntsags eller kylling boullion
- 4 dl
noilly prat eller tør hvidvin
- 1/2 dl
god olivenolie
- 150 g
frisk baby spinat
-
Salt og hvid peber
-
Revet parmesan og hakket purløg til topping.
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Varm olien op i en gryde og steg svampene godt af, ca. 10 min.. Tag derefter svampene op og læg dem til side på lidt køkkenrulle.
- Steg løgene klare i resten af olien som svampene stegte i, og tilsæt derefter de skyllede risotto ris og lad også dem stege klare, ca 3-5 min. ved middel varme.
- Hæld noilly prat over og lad den reducere til det halve.
- Tilsæt boullion lidt ad gangen, og kog risottoen ved middel varme til risene er al dante, ca. 2o min., – tilføj boullion undervejs så resultatet er cremet og lækkert.
- Rør den revene parmesan i risottoen og halvdelen af de stegte svampe.
- Vend derefter den friske spinat i, og rør til den falder sammen.
- Pynt med finthakket purløg, revet parmesan og stegte svampe.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Delikat!
Hejsa
Tusind tak for din besked 🙂
Dbh Dianna