Opskrift på den lækreste risotto med svampe og spinat
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Risotto
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Calories 722kcal
Author Dianna
Ingredienser
400grisotto ris
4
skalotteløg, finthakkede
180g
parmesan, revet
400gsvampemix, skåret i mindre stykker
9dlgrøntsags eller kylling boullion
4dl
noilly prat eller tør hvidvin
150g
frisk baby spinat
1Olivenolie
Salt og hvid peber
Revet parmesan og hakket purløg til topping.
Sådan gør du
Varm olien op i en gryde og steg svampene godt af, ca. 10 min.. Tag derefter svampene op og læg dem til side på lidt køkkenrulle.
Steg løgene klare i resten af olien som svampene stegte i, og tilsæt derefter de skyllede risotto ris og lad også dem stege klare, ca 3-5 min. ved middel varme.
Hæld noilly prat over og lad den reducere til det halve.
Tilsæt boullion lidt ad gangen, og kog risottoen ved middel varme til risene er al dante, ca. 2o min., - tilføj boullion undervejs så resultatet er cremet og lækkert.
Rør den revene parmesan i risottoen og halvdelen af de stegte svampe.
Vend derefter den friske spinat i, og rør til den falder sammen.
Pynt med finthakket purløg, revet parmesan og stegte svampe.