Opskrift på de bedste pizzasnegle

Pizzasnegle med hjemmelavet tomatsauce og skinke

Pizzasnegle med hjemmelavet tomatsauce og skinke
Opskrift på den lækreste pizzasnegle med hjemmelavet tomatsauce og skinke.
Denne opskrift giver ca. 30 stk
Opskrift på de bedste pizzasnegle

En ægte klassiker på børnebordet, i madpakken og til en hyggelig picnic. Hjemmebagte pizzasnegle er noget af det nemmeste at gå til, og de smager virkelig fantastisk. Herhjemme er det ihvertfald ikke kun se små der spiser dem, – de skal ikke ligge mange dage på køl før de er blevet spist, – så det er med at smide dem hurtigt i fryseren hvis de skal holde lidt længere.

Opskrift på de bedste pizzasnegle

Pizzasnegle med hjemmelavet tomatsauce og skinke

Opskrift på den lækreste pizzasnegle med hjemmelavet tomatsauce og skinke.
Denne opskrift giver ca. 30 stk
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 2 timer 30 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Dejen

  • 25 g

    gær

  • 600 g

    hvedemel

  • 100 g

    smør

  • 3 dl

    lun sødmælk

  • 1 tsk

    salt

  • 1 tsk

    sukker

  • 1

    æg

  • Æg til pensling

Tomatsauce

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1

    stort løg, fint hakket

  • 3 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • Olivenolie

  • Salt og peber

Derudover

  • 200 g

    revet mozzarella

  • 200 g

    revet skinke

Sådan gør du

  • Lun mælken og rør gæren ud heri.
  • Tilsæt herefter sukker, salt og æg.
  • Smuldre smørret i melet og tilsæt det til derefter ovenstående masse.
  • Rør det hele sammen på en røremaskine til dejen er fin og glat, ca. 8 min.
  • Dæk skålen med fil og et viskestykke og lad dejen hæve et lunt sted i en time.
  • Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
  • Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i mindst 30 min, - eller til væden er fordampet.
  • Lad den køle af i gryden mens dejen hæver færdigt.
  • Del dejen i 2 lige store stykker og rul hver del ud i et stort rektangel.
  • Smør fladerne med tomatsaucen og fordel et jævnt lag af revet mozzarella og skinke. Undlad at smøre på de yderste ca. 2 cm på det beredde stykke, - så lukker sneglene bedre til.
  • Rul nu dejen sammen på den lange led, - så du får to lange pølser, - smør evt. den blottede kant med lidt vand, så klistrer dejen bedre sammen.
  • Skær sneglene ud med en skarp kniv og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - der bliver ca. 3 bageplader ud af denne portion.
  • Mas dem evt. let flade, pensl med sammenpisket æg og drys evt, med lidt tørret oregano.
  • Lad pizza sneglene efterhæve i små 20 min.
  • Bag pizzasneglene i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Jeg bager én plade ad gangen, på den måde synes jeg man opnår det bedste resultat.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*