Pizza pepperoni
Opskrift på nem og lækker pepperoni pizza.

Skøn pizza toppet med lækker pepperoni, rødløg og grøn peber. Fyld med god smag og bare virkelig enkelt og lækker.
Bunden er selvfølgelig smurt med en lækker hjemmelavet tomatsauce der bidrager med en masse god og krydret smag.

Pizza pepperoni
Opskrift på nem og lækker pepperoni pizza.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 3
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 200 g
pepperoni
- 2
små rødløg, skåret i både
- 1
grøn peber, skåret i strimler
-
Chiliflager, oregano og tørret persille til toppen
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce, og fordel bøffel mozzarella, pepperoni, rødløg og skiver af peberfrugt på bundene.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Top pizzaerne med chiliflager, oregano og tørret persille.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
