
Vanvittig lækker pizza med den skønne italienske salsiccia, svampe og løg – mozzarella og parmesan.
Masser af knald på smagene, snaske og lækker – en af vores nye favoritter.
Salsiccia er en italiensk pølse, – godt krydret og med masser af smag, vi er blevet helt vilde med den herhjemme. Den er fantastisk som fyld i f.eks. kyllingebryster, i pastaretter – og virkelig også på pizzaer.
Man kan få den i forskellige varianter, nogle med chili, nogle med andre krydderier – så kig på pakken og vælg den du foretrækker.
Top pizzaen med friskkværnet peber og frisk basilikum, – enkelt, godt og møg lækkert.

Pizza med salsiccia, svampe og løg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 300 g salsiccia – ferske pølser
- 3-4 friske mozzarellaer
- 100 g parmesan, revet
- 8 champignon, skåret i skiver
- 1 løg, skåret i ringe
- Salt og peber
- Evt. frisk basilikum – til servering
- 1 portion pizzasauce – klik her
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarellaen på bundene.
- Mas kødet ud af pølserne, og fordel det i klumper på bundene, – og læg derefter skiver af champignon og løg på pizzaerne.
- Drys med parmesan og krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Giv hver pizza lidt friskkværnet peber og evt. lidt hakket frisk basilikum inden servering.


Den var super god og masser af velsmag.
Hej Maj-Britt
Det er virkelig dejligt at høre, tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna