Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza med salsiccia, svampe og løg
Opskrift på lækker smagfuld pizza med italiensk pølse (salciccia/salsiccia), svampe og løg - masser af mozzarella og parmesan.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
portion
pizzadej - klik her
300
g
salsiccia - ferske pølser
3-4
friske mozzarellaer
100
g
parmesan, revet
8
champignon, skåret i skiver
1
løg, skåret i ringe
Salt og peber
Evt. frisk basilikum - til servering
1
portion
pizzasauce - klik her
Sådan gør du
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarellaen på bundene.
Mas kødet ud af pølserne, og fordel det i klumper på bundene, - og læg derefter skiver af champignon og løg på pizzaerne.
Drys med parmesan og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
Giv hver pizza lidt friskkværnet peber og evt. lidt hakket frisk basilikum inden servering.
Video