
En super lækker pizza med masser af smag, – toppingen går fantastisk sammen, og det er blevet en af de helt store favoritter herhjemme.

Pizza med hakket oksekød, gorgonzola og grøn peber
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Tomatsauce
- 1 ds
hakkede tomater
- 1
stort løg, fint hakket
- 3 fed
hvidløg, finthakket
- 1 tsk
basilikum
- 1 tsk
oregano
-
Olivenolie
-
Salt og peber
-
Frisk basilikum, - kan undlades
Topping
- 200 g
hakket oksekød
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 150 g
gorgonzola, - vi bruger den fra Princip, den er rund og mild i smagen
- 1 1/2 grøn peber, skåret i strimler
- 2 små løg, skåret i skiver (undlad at trykke ringene fra hinanden)
- 3 tsk
chiliflager
- Evt.2 håndfulde ruccola
Sådan gør du
Tomatsauce
- Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
- Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
- Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Top med klumper af råt hakket oksekød ,løg og strimler af grøn peber og klatter af gorgonzola.
- Drys med chili og krydr med salt og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader)
- Top evt. med ruccola og server straks.
Hej
Pizza med oksekød og gorgonzola
Oksekødet, ligger i det råt på? Og det når at stege færdig i ovnen???
Hejsa
Ja oksekødet skal lægges oven på råt, i klumper der svarer til en lille valnød ca. Du skal ikke forme dem til kødboller, blot tage klumper og lægge på. Ved at kødet ikke er presset sammen, men lægges på med struktur når det sagtens at blive gennemstegt i ovnen. Det tror jeg også det vil gøre selvom du former dem til mindre kødboller, – jeg er dog mere vild med det lidt “rustikke” look.
Nyd den, den smager så fantatsisk.
Mange hilsner
Dianna