Pizza med Fanø skinke
Opskrift på lækker pizza med Fanø skinke

Lækker og enkelt pizza med en masse smag. Som altid har vi bagt vores pizzaer i vores Morsø Forno pizzaovn, – det giver både en fantastisk smag og en lækker sprød bund, og så er det virkelig bare det hyggeligste i verden.

Pizza med Fanø skinke
Opskrift på lækker pizza med Fanø skinke
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 1 1/2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde
- 50 g
parmesan, fintrevet
- 8
markchampignon, i skiver
- 12 skiver
Fanø skinke
-
Ruccola til toppen
-
Friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
- Smør pizzabunden med tomatsauce.
- Fordel loge mængder bøffel mozzarella på pizzabundende, og derefter champignon.
- Tilføj friskrevet parmesan og friskkværnet peber.
- Bag til pizzaerne er gyldne og sprøde. (i ovn, ca. 15 min ved 250 grader)
- Fordel tynde skiver Fanø skinke på bundene sammen med frisk ruccola og server straks.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
