
Hjemmelavet pizza med forskellig topping, – vi elsker det, og laver det minimum en gang om måneden. Når vejret er til det laver vi dem på pizzasten i vores Morsø Forno, det giver en fantastisk smag, en lækker sprød bund, og så er det altså bare piv hyggeligt.
Den her variation prøvede vi første gang her i sommers, og den røg direkte ind på en første plads, – super lækker og igen enkel og med få ingredienser.

Pizza med bresaola og vagtelæg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 200 g
fast mozarella i mindre stykker
- 1/2
squash i tynde skiver, – brug gerne mandolinjern
- 1 pk
vagtel æg
- 1 pk
tørret bresaola
- 2 håndfulde
ruccola
-
Parmesan til topping
-
Friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabundene med tomatsauce.
- Fordel mozzarella og squash på bundene, og bag pizzaerne til de er gyldne og næsten færdigbagt (i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader).
- Tag pizzaerne ud og slå 5 vagtelæg ud på hver pizza og bag dem færdigt et par minutter, – æggene skal stadig gerne være med blød blomme.
- Top pizzaerne med bresaola, ruccola, parmesan og lidt friskkværnet peber
Noter
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.