Pizza margherita deluxe
Opskrift på den lækreste pizza margherita deluxe med bøffel mozzarella, hjemmeleavet pesto og cherry tomater.

Klassisk pizza margherita i nye klæder, fyldt med lækre cherry tomater, pesto og mascarpone.
Denne pizza smager simpelthen fantastisk, en god kombination af alt det gode fra en tomat og mozzarella toppet med hjemmelavet pesto og den cremede mascarpone. Denne pizza er en fast inventar på bordet når der laves pizza herhjemme, den er simpelthen så lækker.

Pizza margherita deluxe
Opskrift på den lækreste pizza margherita deluxe med bøffel mozzarella, hjemmeleavet pesto og cherry tomater.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 250 g
cherry tomater, halveret
-
Ruccola salat
-
Friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
- Top med cherry tomater og grøn pesto og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
- Top med ruccola og friskkværnet peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


