Pizza bismarck - Opskrift på skinke pizza med spejlæg

Pizza bismarck

Pizza bismarck - Opskrift på skinke pizza med spejlæg
Pizza bismarck
Opskrift på den lækreste pizza bismarck
3.67 fra 3 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

En super lækker pizza bestående af en god hjemmelavet tomatsauce, mozzarella, skinke og et spejlæg i midten.
Simpel og super velsmagende, – æg på en pizza kan altså bare noget.
Til denne pizza har vi brugt vores hurtige surdejs pizzabund, surdejen giver en helt fantastisk smag til dejen.

Pizza bismarck - Opskrift på skinke pizza med spejlæg

Pizza bismarck

Opskrift på den lækreste pizza bismarck
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

3.67 fra 3 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Topping

  • 250 g

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde

  • 16 skiver

    god landskinke

  • 4

    æg

  • Salt og peber

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
  • Fordel skinken ovenpå og bag pizzaerne til de er gyldne men ikke færdige, – ca. 10 min. ved 250 grader. Tag pizzaerne ud og slå et æg ud på hver der placeres i midten, og bag pizzaerne videre i ca. 5 min til ægget er tilberedt men blommen fortsat er blød og lækker.
  • Server straks, – krydr. evt. med lidt salt og peber.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Hurtig surdejs pizzabund – Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)