Pizza bianco med mascarpone, sød kartoffel og kylling
Opskrift på nem og lækker pizza bianco med sød kartoffel, kylling og mascarpone.

Lækker, cremet og fuldstændig fantastisk pizza bianco med masser af skøn smag.
Pizzaen er toppet med masser af mozzarella, cremet mascarpone, pesto, kylling og sød kartoffel, – og til sidste rigeligt frisk ruccola og ristede pinjekerner. En virkelig lækker kombination med masser af smag.

Pizza bianco med mascarpone, sød kartoffel og kylling
Opskrift på nem og lækker pizza bianco med sød kartoffel, kylling og mascarpone.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 2
kyllingebryster, kogt eller stegt (eller anden tilberedt reste kylling)
- 2
søde kartofler
-
3-4 mozzarella, åbnet og drænet for væde
- 200 g
mascarpone
- 1 dl
god pesto, – prøv denne lækre grønne pesto
- 2 store håndfulde
ruccola
- 30 g
pinjekerner, ristede
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skær kyllingen i mundrette stykker.
- Skræl de søde kartofler og skær dem i tynde skriver, – gerne på mandolinjern.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel mozzarella, mascarpone, pesto og sød kartoffel på bundene.
- Top med kylling og krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne til de er gyldne og sprøde, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Top pizzaerne med frisk ruccola og ristede pinjekerner.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.



