Pasta med salviesmør - Opskrift på pasta med salvie og svampe

Pasta med salviesmør og svampe

Fantastisk pastaret med masser af smag fra den skønne kombination af salvie, hvidløg og svampe.
Simple pastaretter er bare det bedste, – med ganske få ingredienser kan man skab et fantastisk velsmagende måltid, og denne pasta med salviesmør er en af de helt store favoritter herhjemme. Jeg vil 100% anbefale at bruge frisk salvie, smagen er meget mere mild og delikat og udgør en stor del af denne ret.

Pasta med salviesmør og svampe

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på den lækreste og ultra simple pasta med salviesmør og svampe.

Ingredienser

  • 500 g pasta, - spaghetti, linguine eller lignende
  • 8 stilke frisk salvie, bladene heraf - ca. 60 blade.
  • 2 løg, skåret i både
  • 6-8 fed hvidløg, revet eller finthakket
  • 400 g brune champignon, skåret i kvarte eller tykke skiver
  • 200 g smør
  • Lidt olie
  • Salt og peber
  • Parmesan til toppen

Fremgangsmåde

1

Varm olien på en pande og svits champignonene godt af ved jævn høj varme, rør undervejs.

2

Skru ned til svag varme og tilsæt smørret og lad det smelte.

3

Tilsæt løg, hvidløg og friske salvieblade, og lad det svitse med og give smag til smørret. Lad det gerne stå i ca. 15-20 min., uden at det bruner. Smag til med salt og friskkværnet peber.

4

Kog imens pastaen al dente, eller som foretrukket.

5

Hæld vandet fra og vend straks pastaen i salviesmørret. Vend det godt sammen så svampe og smør bliver godt fordelt i pastaen.

6

Server med et frisk drys parmesan på toppen.

Pasta med salviesmør - Opskrift på pasta med salvie og svampe
Pasta med salviesmør, skøn og nem pastaret.
Pasta med salviesmør - Opskrift på pasta med salvie og svampe
Nem og lækker pastaret med svampe, hvidløg og salviesmør.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*