Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta

Pasta med krydret pølse i paprikasauce

Pasta med krydret pølse i paprikasauce
Opskrift på en lækker cremet pasta med krydrede pølser
Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta

Super nem og lækker hverdagspasta med masser af smag forenet i en cremet paprikasauce.
Denne pastaret tager inden tid at lave når først peberfrugterne er grillede og pillede, – så står du alligevel og har gang i grillen, kan du med fordel grille peberfrugterne af dagen i forvejen.
Kan du ikke finde nogle gode krydrede pølser kan du sagtens bruge et godt stykke chorizo, – det masser også perfekt til retten.

Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta

Pasta med krydret pølse i paprikasauce

Opskrift på en lækker cremet pasta med krydrede pølser
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.80 fra 5 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    pasta, gerne penne

  • 4

    gode krydrede pølser, vi brugte merguex med lammekød

  • 5 peberfrugter, – helst kun røde og gule
  • 2

    løg, groft hakkede

  • 4 fed

    hvidløg

  • 40 g

    smør

  • 1/4 l

    piskefløde

  • 1 dl

    vand + 1/2 grøntsagsboullion terning

  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • 1 spsk

    citron

  • 1 tsk

    chiliflager

  • 2 tsk

    paprika

  • 1/2 tsk

    røget paprika

  • Salt og peber

  • Olie

  • Finthakket persille og revet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Befri peberfrugterne for kernehusene og skær dem ud i store stykker. Grill stykkerne på skindsiden, gerne over kul, det giver en skøn smag, – til de er godt sorte på skind siden. Placer stykkerne i et fad, dæk det med film og lad dem køle af inden skindet pilles af. Peberfrugterne kan også grilles hele på alle skindsider, og derefter skæres ud, – det er hvad man finder nemmest.
  • Skær enden af pølsen så du kan mase det ferske kød ud af pølserne, – det skal mases ud i små klumper.
  • Varm lidt olie i en gryde, og steg kødklumperne ved middelvarme i ca. 3-5 min. Læg dem til side på en tallerken.
  • Smelt smørret i samme gryde og steg løg og hvidløg af til løgene er klare.
  • Tilsæt peberfrugterne og krydr med papirka, røget paprika og chiliflager, – lad det stege med et par minutter.
  • Hæld piskefløden, vand og boullionterningen over og blend til saucen er jævn og cremet, – enten med en stavblender eller ved at hælde det hele i en blender. Vi bruger gerne vores Thermomix til at tilberede saucen i.
  • Hæld saucen tilbage i gryden, tilsæt fintrevet parmesan og citronsaft, og varm saucen godt igennem.
  • Smag til med salt og peber.
  • Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og vend den straks i den cremede peberfrugtsauce.
  • Server retten toppet med finthakket persille og revet parmesan.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta
Pasta med krydret pølse i paprikasauce – Nem og lækker hverdagspasta.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)