Enkel pastaret med fantastisk smag og aroma fra den lækre kombination af citron, hvidløg, chili og hvidvin.
Denne pasta smager helt fantastisk, den kan serveres alene eller f.eks. til et lækkert stykke fisk eller skaldyr som den passer perfekt sammen med.
Den er super nem at lave, kræver ganske få ingredienser, og kan være klar på under 30 min.

Pasta med citron, hvidløg og hvidvin
Ingredienser
- 500 g
pasta (kommer an på om den serveres alene eller med tilbehør)
- 100 g
smør
- 8 fed
hvidløg, fintrevet
- 1
chili, finthakket (uden kerner)
- 1
citron, fintrevet skal heraf
- 2 dl
hvidvin
- 2 dl
grøntsags boullion
- 2 håndfulde
bredbladet persille, finthakket
-
Salt og peber, - gerne citronpeber
-
Fintrevet parmesan og bredbladet timian til toppen
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme og svits hvidløg og chili af et par minutter.
- Tilsæt citronskal, halvdelen af persillen og hvidvinen, og kog igennem ved jævn høj varme i 10 min.
- Tilsæt grøntsagsboullion og kog videre i 10 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen al dente, hæld vandet fra og vend den straks sammen med saucen samt den sidste halvdel af persillen.
- Server pastaen toppet med fintrevet parmesan samt timiankviste.
Omg det er den lækreste pasta jeg NOGENSINDE har smagt
Hej Betina
Hvor er det bare dejligt at høre, – tusind tak for de søde ord:)