Opskrift på pasta med hvidløg og chili

Pasta med hvidløg og chili

Simpel og vanvittig lækker pastaret der har en intens smag af hvidløg, perfekt styrke fra chilien og som kan laves på ingen tid.
Denne her pasta elsker vi herhjemme, den kan spises alene eller serveres til alle former for kød og grøntsager.
Den er så nemt at lave og kræver ganske få ingredienser, men resultatet er helt fantastisk.

Pasta med hvidløg og chili

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på simpel og lækker pastaret med hvidløg og chili

Ingredienser

  • 400 g spaghetti eller anden pasta
  • 6 fed hvidløg
  • 1/2 - 1 stor rød chili med kerner, - alt efter ønskede styrke
  • 1/2 citron, saft og fintrevet skal heraf
  • 2 håndfulde bredbladet persille, finthakket
  • 1 dl olivenolie, måske lidt mere
  • Lidt kogevand fra pastaen
  • Salt og peber
  • Friskrevet parmesan og lidt persille til toppen

Fremgangsmåde

1

Pres eller riv hvidløgene fint og bland dem sammen med olivenolien.

2

Fint hak chili og bland det ligeledes i olien og tilsæt derefter citronsaft samt skal.

3

Rør persillen i og smag til med salt og peber.

4

Kog pastaen al dente i rigeligt godt saltet vand. Hæld vandet fra pastaen og gem 1-2 dl.

5

Bland olieblandingen godt sammen med pastaen, og juster konsistensen med lidt kogevand.

6

Anret i en tallerken og top af med friskrevet parmesan og lidt hakket persille.

Noter

Serveres retten alene som hovedret uden kød eller grøntsager vil jeg anbefale at bruge 500-600 g pasta til 4 personer, og ca. 1 1/2 portion af marinaden.

Opskrift på pasta med hvidløg og chili
Pasta vendt med chili og hvidløg, – nemt og lækkert.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*