Pasta med bagt feta og tomater i Airfryer

Pasta med bagt feta og tomater i Airfryer

Pasta med bagt feta og tomater i Airfryer
Opskrift på pasta med airfryer bagt feta og tomater - Airfryer feta pasta
Pasta med bagt feta og tomater i Airfryer

Nem og lækker opskrift på den kendte TikTok feta pasta, – tilberedt på kun 15 minutter i Airfryer.
Pasta med bagt feta og tomater, tilberedt på under 15 minutter i airfryer, – vendt med frisk basilikum og din yndlings pasta. Mere skal der faktisk ikke til.
Det smager hamrende godt, enkelt og lækker, – en drøn nem og hurtig hverdags ret.
Server den alene, eller til et stykke kylling, svinemørbrad eller bagt laks.

Bagt feta og tomater i Airfryer
Bagt feta og tomater i Airfryere kræver et minimum af ingredienser, – derfor er det også vigtigt, at de ingredienser der tilsættes smager af noget. Jeg vil derfor altid anbefale at købe nogle lækre solmodne cherrytomater, – gerne på stilk, da de har masser af smag.
De store halvrøde tomater er oftest uden så meget smag, og retten vil derfor blive til den kedelig side.
Derudover bruger jeg en klassisk feta blok, ikke Puck, – men en almindelig blok feta, i det mærke som de måtte hare i det supermarked jeg handler i.
Jeg håber du har lyst til at prøve min nemt opskrift på feta pasta i airfryer.

Pasta med bagt feta og tomater i Airfryer

Pasta med bagt feta og tomater i Airfryer

Opskrift på pasta med airfryer bagt feta og tomater – Airfryer feta pasta
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.92 fra 12 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Airfryer, airfryer tilberedning, Hurtig aftensmad, Nem pasta
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 500 g cherrytomater
  • 3 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
  • 200 g feta blok
  • 1 håndfuld friske basilikumblade
  • 1 tsk tørret basilikum
  • Olivenolie
  • Friskkværnet peber og salt
  • Pastavand

Sådan gør du

  • Dryp med en sjat olie i bunds af din airfryer kurv, – og læg feta, tomater og skiver af hvidløg heri. Vend tomaterne rundt i olien.
    *Halver evt. tomaterne, – eller skær dem i kvarte hvis de er store. Cherrytomater kan med fordel tilsættes hele.
  • Krydr med en smule salt, godt med friskkværnet peber og tørret basilikum.
  • Bag feta, tomater og hvidløg i 12-14 minutter ved. 190 grader.
  • Kog i mens din pasta al dente, og husk at gemme lidt pastavand.
  • Hæld din kogte pasta ned i airfryer kurven sammen med frisk basilikum, vend det godt sammen, og tilsæt en smule pastavand til du har en lækker cremet sauce.
  • Smag til med salt og peber inden servering.

Kommentarer

  1. Bettina

    5 stars
    Det er en lækker og hurtig ret med masser af smag.
    Vi nød den til sidste mundfuld

  2. Hvor længe ville den skulle have i ovn?

  3. Lena Bjerring Orloff

    Hvorfor ikke Puk? Konsistens eller smag?

    • Hej Lena

      Du kan sagtens bruge puck hvis du foretrækker den, det er kun for at forklare hvad jeg har brugt 🙂
      Personligt synes jeg at feta har mere smag, men det er absolut en smagssag 🙂

      Kh Dianna

4.92 from 12 votes (11 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)