Opskrift på pasta med airfryer bagt feta og tomater - Airfryer feta pasta
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Airfryer, airfryer tilberedning, Hurtig aftensmad, Nem pasta
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500gpasta
500gcherrytomater
3fedhvidløg, skåret i tynde skiver
200gfeta blok
1håndfuldfriske basilikumblade
1tsktørret basilikum
Olivenolie
Friskkværnet peber og salt
Pastavand
Sådan gør du
Dryp med en sjat olie i bunds af din airfryer kurv, - og læg feta, tomater og skiver af hvidløg heri. Vend tomaterne rundt i olien.*Halver evt. tomaterne, - eller skær dem i kvarte hvis de er store. Cherrytomater kan med fordel tilsættes hele.
Krydr med en smule salt, godt med friskkværnet peber og tørret basilikum.
Bag feta, tomater og hvidløg i 12-14 minutter ved. 190 grader.
Kog i mens din pasta al dente, og husk at gemme lidt pastavand.
Hæld din kogte pasta ned i airfryer kurven sammen med frisk basilikum, vend det godt sammen, og tilsæt en smule pastavand til du har en lækker cremet sauce.