Pandestegt rødspættefilet - Opskrift med rugbrød og tilbehør

Pandestegt rødspættefilet

Pandestegt rødspættefilet - Opskrift med rugbrød og tilbehør
Pandestegt rødspættefilet
Opskrift på pandestegt rødspættefilet
Samlet tid: 15 minutter
5 fra 2 stemmer

Pandestegt rødspættefilet på rugbrød, – helt enkelt og så vanvittig lækkert. Hele familien er vilde med denne skønne klassikker, og så tager den ingen tid at lave.
Her er den serveret med sprøde salater, hakkede kapers og en god remoulade, – og så en lille snaps til.

Pandestegt rødspættefilet - Opskrift med rugbrød og tilbehør

Pandestegt rødspættefilet

Opskrift på pandestegt rødspættefilet
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 4

    store eller 8 små rødspættefileter, friske

  • 2 dl

    grahamsmel

  • Salt og peber

  • 4 skiver

    rugbrød

  • Smør til stegning

  • Remoulade

  • Kapers

  • Citron

  • Frisee salat

  • Dild

  • Syre

Sådan gør du

  • Bland grahamsmel med salt og peber.
  • Vend rødspættefileterne i mel blandingen.
  • Smelt en god klat smør på 2 pander og steg fileterne ved middelvarme til de er fine gyldne, - du kan med fordel bruge klaret smør.
  • Anret på rugbrød, og pynt med salat, dild, syre, kapers og citron.
  • Server med en god remoulade ved siden af.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Pandestegt rødspættefilet - Opskrift med rugbrød og tilbehør
Pandestegt rødspættefilet – Opskrift med rugbrød og tilbehør

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse