Pandestegt rødspætte - opskrift på pandestegt rødspætte

Pandestegt rødspættefilet

Pandestegt rødspættefilet på rugbrød, – helt enkelt og så vanvittig lækkert. Hele familien er vilde med denne skønne klassikker, og så tager den ingen tid at lave.
Her er den serveret med sprøde salater, hakkede kapers og en god remoulade, – og så en lille snaps til.

Pandestegt rødspættefilet

By Jes Brinch Personer: 4
Tid: 15 min

Opskrift på pandestegt rødspættefilet

Ingredienser

  • 4 store eller 8 små rødspættefileter, friske
  • 2 dl grahamsmel
  • Salt og peber
  • 4 skiver rugbrød
  • Smør til stegning
  • Remoulade
  • Kapers
  • Citron
  • Frisee salat
  • Dild
  • Syre

Fremgangsmåde

1

Bland grahamsmel med salt og peber.

2

Vend rødspættefileterne i mel blandingen.

3

Smelt en god klat smør på 2 pander og steg fileterne ved middelvarme til de er fine gyldne, - du kan med fordel bruge klaret smør.

4

Anret på rugbrød, og pynt med salat, dild, syre, kapers og citron.

5

Server med en god remoulade ved siden af.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*